EET DAGBOEK | SMOOTHIE, WILDE PERZIKEN, WATERMELOEN EN IJSTHEE

donderdag 24 juli 2014

Ik heb wel eens op blogs een eetdagboek voorbij zien komen. Dit soort artikelen vind ik persoonlijk leuk om te zien en soms kan je er ook nog inspiratie uit halen voor het eten. Om deze reden heb ik besloten eens in de tijd een eetdagboek te plaatsen met wat ik op een dag heb gegeten.


Ik begon de dag met een selfmade smoothie, iets minder dan de helft vulde ik met mango passievrucht optimel, ik deed een handje vol met ingevroren frambozen in de blender en vulde de rest met vanille yoghurt van optimel. 

Als middag eten heb ik twee wilde perziken gegeten, erg voedzaam hahah. Dit is iets wat ik ook erg fijn vind aan een eetdagboek, ik besef nu pas wat ik heb gegeten. 


Ik ben de laatste tijd helemaal verliefd op de ice tea munt, groene thee met munt. Ik vind het zo heerlijk, dit dronk ik bij de perziken.


Als tussendoortje heb ik watermeloen genomen


In de avond at ik een bak sla, het lijkt niet heel veel zo maar het was pittig veel


In de avond heb ik nog een glas water gedronken met sinaasappel stukjes en muntblaadjes, het lijkt nu net of ik de hele dag niks drink maar ik drink de hele dag door water. Ik heb besloten dat niet op de foto te zetten :)

Ik kom er achter dat deze dag erg voedzaam was, normaal eet ik wel iets meer en iets minder fruit. Drink je ook wel eens water met fruit erin? Ik persoonlijk vind dat zó lekker

Liefs, Renée

4 opmerkingen

 1. Hmm ziet er goed uit allemaal! Ik ken alleen citroen water, met ander fruit heb ik het nog nooit geprobeerd. Toch maar eens een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa! Citroen water is ook lekker, ik drink het ook wel eens met mango of frambozen of komkommer, ik denk dat je in principe alles wat je erin wil doen erin kan doen!

   Verwijderen
 2. Ik houd letterlijk een eetdagboek bij omdat ik pds heb en ik vind het een leuk idee dat je het in de vorm van foto's doet! Ik ben ook helemaal into ice tea!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt mij super vervelend! Dankjewel!! Jaaaaa ice tea is zoooo lekker!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.