new in | ik ga een boekenwurm worden

dinsdag 15 juli 2014

Eindelijk eindelijk eindelijk, ik wilde al een hele tijd het boek "The fault in our stars" van John Green lezen. Ik heb laatst een bol.com cadeaukaart van mijn oma gehad en heb besloten deze aan het boek te besteden.

Ik heb besloten om het boek in het engels te bestellen omdat ik dan ook meteen iets leer, of nouja dat is mijn gedachten er achter, haha. Ik ben namelijk niet zo heel goed in mijn engelse spraak en ik dacht als ik het boek nou in het engels lees leer ik vast en zeker beter de engelse taal. Of dat zo is zullen we nog wel zien haha. Aangezien je bij €20,- gratis verzendkosten hebt heb ik gesloten om nog een boek te bestellen. Aangezien we toch lekker bezig zijn heb ik nog een boek van John Green besteld en weer in het engels. Ik heb het boek "Looking for Alaska" besteld. Over dit boek heb  ik nog helemaal niks gehoord maar ben erg benieuwd.
JAAAAA met mijn mooie eenhoorn.

Ik ben erg benieuwd naar de boeken. Ik ga als eerst "The fault in our stars" lezen omdat, ik deze film heel graag wil zien maar ik wil eerst het boek lezen. (hier heb ik stiekem al 5 pagina's uit gelezen toen ik de boeken binnen kreeg.) Ik ben heel erg benieuwd en als ik de boeken uit heb laat ik zeker weten wat ik ervan vond. Aangezien ik negen weken vakantie heb komt het zeker goed met het lezen. Heb jij één van deze boeken gelezen? Zo ja, wat vond je er van? 

Veel liefs, Renée

11 opmerkingen

 1. Nog geen van die boeken gelezen! Ik ben meer van de Engelse boeken en dan Lord of the Rings of The Hunger Games ofzo! Beetje nerdy :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het totaal niet nerdy, ik vind dat juist gaaf als je engelse boeken leest!

   Verwijderen
 2. Ik wil ook graag een van de boeken lezen van John Green gaan lezen! Laat zeker weten op je blog weten wat je er van vind van de beide boeken, ik ben erg benieuwd welke leuker is om te lezen.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik zeker doen, ik ben zelf ook heel erg benieuwd!

   Verwijderen
 3. Ik wil the fault in our stars ook nog lezen voor ik de film zie! Boeken zijn vaak net een tikkeltje anders dan de verfilming dus het boek gaat bij mij toch echt voor. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees nooit zoveel boeken dus ik heb dat niet maar, bij dit boek wil ik wel echt perse eerst het boek lezen hihi!

   Verwijderen
 4. Ik ben benieuwd wat je van de boeken vindt! The fault in our stars wil ik ook nog graag lezen, ook omdat ik graag naar de film er van wil!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben zelf ook heel erg benieuwd, hihi ik wil ook heel graag naar de film!

   Verwijderen
 5. Ik ben ook erg vernieuwd naar het boek The faut in our stars, denk wel dat ik voor de Nederlandse versie ga. Maar die staat wel hoog op mijn verlanglijstje! Zelf vind ik boeken meestal beter dan de film, er gebeurd veel meer in een boek. Veel leesplezier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik zeker met je eens, ik ben zelf ook erg benieuwd!

   Verwijderen
 6. Jaaa ik wil dit boek zo super graag! Ik ga volgende week naar de film maar dat houd me niet tegen om het boek ook te willen. Vind ik vaak nog beter dan de film.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.