tijd genoeg om van alles te doen

donderdag 17 juli 2014Daar zit ik dan om half één in de nacht achter mijn laptop met ijskoffie en een verbrande hand van de hete thee die ik net over mijn hand heen gooide. Het fijne is, het maakt allemaal even niet uit. Ik heb vakantie en daar geniet ik met de volle honderd procent van.

Vakantie is op z'n tijd erg welkom in mijn leven. Even geen druk school schema, repetities en huiswerk. Ik moet dan wel werken maar dat is oké. Ik vind werken niet erg en het is goed want dat zorgt ervoor dat ik niet mijn hele ritme kwijt raak. Mijn fysiotherapeut vroeg mij afgelopen dinsdag wat nou eigenlijk vakantie is, ik dacht echt wat is dit voor een rare vraag en wist op dat moment geen antwoord te geven. "Ik heb daar nog nooit over nagedacht bedenk ik mij nu", was mijn antwoord. Hij vertelde mij dat voor hem vakantie betekend dat je niet bezig bent met wat je altijd doet, in mij geval dus school en in zijn geval is dat dus werken. Ik kan me hier wel in vinden, want ondanks dat ik werk heb ik wel vakantie en ik vind het helemaal niet erg om te werken, zo lang het maar niet vijf dagen in de week is en acht uur op een dag.

Ja daar zit ik dan en onder tussen is het al twintig minuten verder. Met mijn telefoon in mijn hand selfiés te sturen via snapchat naar een vriendinnetje die in de trein zit en zich verveeld. Dit zijn van die kleine dingetjes waarvan ik geniet, niet zo zeer van de selfiés maken maar het feit dat ik via het internet uren plezier kan hebben met een vriendin die redelijk ver van mij af woont. Nou ja redelijk, Limburg ligt al gauw drie uur met de trein hier vandaan. Op dit soort momenten ben ik echt dankbaar voor het internet en de apps die bestaan & stiekem had ik nooit verwacht dat ik dit zou zeggen. Ik die vaak het commentaar krijg "Je reageert wel weer lekker op tijd hé", "Je bent niet echt iemand die veel appt hé", "Tijd voor een echt gesprek?", "Waarom heb jij een telefoon, je reageert nooit als ik iets moet weten", jaaa dit zegt mijn moeder ALTIJD en zo kan ik nog heel lang doorgaan. Nu lijkt het natuurlijk alsof ik nooit op mijn telefoon zit maar als ik een gesprek met vriendinnen heb reageer ik wel, niet altijd even snel maar ik reageer wel.

Ik dacht laat ik even mijn geweldige snapchats van vandaag met jullie delen waar ik mij eigenlijk heel diep voor moet schamen denk ik, i don't care. Samen met mijn eenhoorn Henk, vraag me niet waarom die zo heet, vond ik leuk.

Goed, verder met het onderwerp vakantie. Ik heb eigenlijk nog niks gepland, behalve een dagje efteling met mijn mamsie, broertje, vriendin van mijn moeder en haar dochters waarvan één toevallig mijn beste vriendin is, haha. Ik weet ook dat ik snel met een vriendin ergens in Amsterdam wat ga drinken en wat we verder gaan doen weten we nog niet. Ik ben niet zo goed in dingen plannen en bedenken. Ik ben van plan om veel aandacht aan m'n blog te besteden omdat ik merk dat ik het geweldig vind en veel ideeën op papier heb staan, of nou ja op papier heb staan. Ik heb het onderwerp op papier staan maar nog niks uitgewerkt. Ik besef en weet dat daar veel tijd in gaat zitten dus daar ga ik lekker mee aan de slag. Ook wil ik een toffe layout ontwerpen en meer aandacht aan mijn ontwerp besteden. Als iemand tips heeft, please tell me. Dan heb ik nog de boeken die ik besteld heb liggen en die wil ik dol graag lezen. Verder hou ik van series en kijk ik met mijn oma de serie pretty little liars, als je dat ook kijkt laat het even weten. Ik vind het echt geweldig, al ben ik wel van mening dat ik na vijf seizoenen toch wel echt wil weten wie A is. Ik ben ook Gossip Girl aan het kijken & nog vijf andere series, way too much!

Ik ga niet op vakantie dus ik heb lekker alle tijd om bij te komen en mezelf klaar te maken voor school, al vind ik dat op dit moment iets om nog niet over na te denken. Ik wil lekker genieten en daar heb ik alle tijd voor met mijn negen weken vakantie. Bizar toch negen weken, HALLO de enige keer dat ik lang vakantie had was toen ik examen deed en dat was twee jaar geleden, wat dan ook wel raar is om over na te denken over twee jaar ga ik weer examen doen of ten minste ik hoop dat ik dan nu al geslaagd ben. Oh en wat ik ook ga doen in de vakantie is een week vrijwilligerswerk. Ik ga helpen bij de huttenbouw, dit heb ik al eerder gedaan en dat is echt iets waar ik van geniet. Hard werken, kinderen helpen en hun helpen met een leuke week. Zo fijn om te zien hoe dankbaar de kinderen altijd zijn. Onder tussen is het al half twee & ga ik maar eens mijn bed opzoeken. Ik wil wel eerst nog even sorry zeggen voor het lange artikel dat stiekem nergens over gaat behalve dat ik mijn vakantie planning vertel en mijn rare snapchat selfiés laat zien dus bij deze; sorry maar ik hoop dat je het wel met plezier hebt gelezen. Heb jij plannen voor de vakantie? Ik ben benieuwd!

Liefs, Renée

4 opmerkingen

 1. Haha die snapchatfoto's, heel leuk! Hmm een toffe layout.. Wat ik er nu mooi aan vind, is dat ie mooi strak is. Dus dat zou ik zo laten! Misschien dat je iets met je header kunt doen? Misschien kun je er "reneesbloglife" in verwerken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahah, dankjewel! Dankjewel & bedankt voor de tip ik zal er eens mee gaan proberen!

   Verwijderen
 2. Lekker om zo genoeg vrije tijd te hebben! En ja inderdaad over je header, je kunt er een leuke titel header van maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heeel fijn! Ja ik ga er eens mee proberen,dankjewel!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.