ALLES OP EEN HOOP

woensdag 20 augustus 2014

Ik wil het over een heleboel hebben wat eigenlijk allemaal te kort is voor een artikel, vandaar heb ik besloten om alles op een hoop te gooien en in één artikel te doen. Ik ga het hier over onderwerpen hebben zoals school en mijn werk. Het is een iets ander artikel als de vorige artikelen maar ik hoop dat je het leuk vind om te lezen.
SCHOOL

Goed, school. Laten we er maar meteen mee beginnen, wat een liefde en dat al voordat ik ben begonnen. Vandaag, als het online komt gisteren heb ik mijn rooster ontvangen. Echt om gelukkig van te worden. Maandag, de dag na het weekend, na de vakanties, de dag na alle rust begint heftig. Ik mag gelukkig die dag uitslapen, maar. Ja er is een maar. Ik zit op school tot negen uur, freaking negen uur. Hallo, ik reis minimaal ander half uur, maar aangezien het na acht uur is rijd mijn trein nog maar één keer. Dat betekend dat ik waarschijnlijk pas elf uur ongeveer thuis ben en de kans is groot dat het nog later wordt. De volgende ochtend moeten we weer fris en fruitig om negen uur op de vloer staan voor een ander half uur warming up, met andere woorden dansles. Ik voel nu al de pijn. Hierbij waren mijn vorige twee jaar niks, ik vond het al verschrikkelijk als ik tot 6 uur op school zit, nu is het negen uur. Wie helpt mij, alsjeblieft. Hahah, oké niks aan te doen, gelukkig is het productie huis en dat lijkt me wel een leuke les. 

WORKING

Zaterdag was het weer zo'n dag dat ik achter de kassa zat en wist dat er die dag iets fout zou gaan. Alles ging prima, tot het moment dat er echt een mega leuke jongen aan me kassa kwam. Het scannen van zijn boodschappen ging prima, ik vraag netjes of hij een klantenkaart heeft of een lege flessen bon. Ik hoor de letter n en ik zeg meteen dat is dan €9,90 alsjeblieft. Hij kijkt me aan met een hoofd van oké. Het klinkt echt niet genant maar, het was echt verschrikkelijk. Verder geniet ik van mijn werk en vind ik het alleen maar leuk. De klanten die komen zijn stuk voor stuk geweldig, behalve af en toe een persoon die leuk belt of niks zegt. Ook prima maar niet zo fijn. Ik vind het altijd zo lief als oudere klanten aan me kassa komen en zo lief zijn. Sommige praatte zo trots over hun kleinkinderen, dan smelt ik.


IK MIS JE

Over een maand en tien dagen is het precies een half jaar geleden. Ja ik tel de dagen en maanden. Er komt een moment dat dit alles minder, de pijn, het verdriet, de angst en de vragen maar het gemist blijft altijd groot en misschien word dat nog wel groter, dat kan ik nu niet zeggen. Ik weet dat er een moment komt dat ik me erbij neerleg met wat er is gebeurt en dat ik nooit antwoord zal krijgen op mijn vragen en misschien ergens toch wel een beetje een schuld. Het besef moet nog komen, denk ik. Voor me gevoel besef ik het me niet, dat je er niet meer bent. Vaak als ik langs plekken kom waar ik jou altijd zag, verwacht ik je weer. Van de week wilde ik je zomaar een berichtje sturen zonder dat ik het door had. Net voordat ik begin te typen denk ik nee, wacht. Dit ontvang je niet. Bijna een half jaar, een half jaar te veel. Het voelt alsof het een dag geleden is dat ik het hoorde. Ik mis je en ik zal je altijd blijven missen. Ik ben je dankbaar voor alles en ik hoop ooit toch antwoord te krijgen op mijn vragen. Lieve broer, ik hou van je. 

VAKANTIE

Geniet geniet geniet, maar mijn vakantie is bijna voorbij. Mijn vakantie was eigenlijk niet zo bijzonder, gewerkt, vrijwilligerswerk gedaan tijdens huttendorp, dagje naar Nijmegen geweest, dagje naar Almere geweest, meerdere keren naar Amsterdam geweest, meerdere keren naar de bioscoop geweest, naar Zandvoort met mijn opa en oma geweest, naar het strand en vooral gewerkt. Aangezien op de planning staat om in oktober en rond december/februari op vakantie te gaan moest ik geld verdienen. Ik heb lekker veel geblogd. Mijn ritme is echt verpest en ik hoop dat voor maandag te kunnen veranderen maar dat zien we vanzelf wel, in het weekend heb ik drie feesten op de planning staan, vrijdag, zaterdag en zondag overdag, misschien maar dan ook misschien dat ik zondag goed slaap. Ik heb optimaal van mijn vakantie genoten, ik ben alleen niet bruin, wat ik overigens nog nooit ben geweest. Ik hoop dat jullie ook van jullie vakantie hebben genoten of misschien zelf nog wel genieten. 


BLOG

Ik ben echt blij dat ik begonnen ben, schrijven vind ik altijd zo fijn. Ik geniet ervan om te bloggen. Ik ben ook redelijk te vrede over alles, ik zit nog met mijn het uiterlijk van mijn blog te stoeien, iets waar mijn kwaliteit niet echt ligt blijkbaar. Alles op zijn tijd, misschien dat als het zo doorgaat ik later wel iets koop, een kant en klaar blog design evenals een eigen domein, maar alles op zijn tijd. Is het nu nog een beetje vroeg voor. Wel ga ik vanaf maandag met een schema werken denk ik, denk dat het twee keer in de week een blogpost word. Het is nog even stoeien ivm school en de drukte daarvan. Misschien lukt het makkelijk om drie a vier blog artikelen te plaatsen maar misschien is twee artikelen wel te veel en red ik er maar één. Dit weet ik nog niet zeker en word dus even puzzelen en duidelijk de komende weken als ik met school bezig ben.

SPORTIEF

Mensen die mij goed kennen zullen al hard lachen bij het onderwerp denk ik. Mijn planning in de zomer was om work-outs te gaan doen, het plan was heel serieus. Ik heb planningen gemaakt en de eerste week ging prima. Daarna ik mijn hele planning en work-out idee in de soep gevallen. Ik weet niet hoe ik mezelf moet motiveren, oh oh oh dit is erg. Aangezien maandag school begint en ik van plan vanaf maandag echt maar dan ook echt echt goed te gaan sporten, al is het maar even een avondje een uurtje fietsen of even een half uurtje lopen, al doe ik maar iets wat met beweging heeft te maken. Ik vind dit namelijk zo lekker, maar ik haat sportscholen en hardlopen lukt mij totaal niet. Iets met mensen tegen komen die ik ken en geen conditie. Maar al heb je tips, altijd welkom. Nieuw schooljaar, nieuw begin, iet in die richting


IN DE PLANNING

Mijn planning voor komende weken is niet zo groot, maar de dingen die op de planning staan heb ik super maar dan ook super veel zin in. Woensdag, vandaag dus. Ga ik met een vriendin iets drinken, ze is een vriendin van mijn middelbare school en deed samen met haar handbal, we zaten in hetzelfde team en ze was echt mijn maatje. Even een avondje samen wat drinken en eens goed bij kletsen. Vrijdag avond heb ik een feest van mijn moeder haar nicht en een vriendin, ze vieren samen hun verjaardag in een kerkje. Lijkt me super leuk en heb er veel zin in. Zaterdag ochtend ga ik samen met mijn moeder een bak workshop volgen, iets wat op mijn day zero doelen lijst staat en ik ben echt benieuwd. Zaterdag avond hebben we een feest van vrienden, ook hier heb ik mega veel zin in. Zondag is Tour de Waard, een evenement in mijn woonplaats. Overdag zijn er fietswedstrijden en in de avond is er een feest. Het is altijd heel gezellig met iedereen, dit jaar heb ik er eigenlijk niet zo behoefte aan maar misschien door de gezelligheid ga ik toch mee. Maandag ga ik een spel workshop volgen met een vriendin en andere mensen die ik niet ken bij Cindy Bell, Cindy Bell is een musical actrice en gaat aankomend seizoen in the sound of music spelen. De workshop wordt mogelijk gemaakt door musical 2.0 en ik heb er echt heel veel zin in, in kan niet wachten. De rest van de week is mijn eerste school week en die zaterdag ga ik naar de efteling. De Efteling is tot twaalf uur in de nacht open. We gaan elk jaar één keer met me moeder haar vriendin en haar dochters waarvan één mijn beste vriendin is naar de Efteling, elk jaar is het weer mega gezellig. Zondag ga ik naar de musical sing a long, samen met een hele grote groep van musical camp en aangezien ik dit jaar niet mee ben geweest op musical camp heb ik heel veel zin om iedereen weer te zien en en en, één van mijn vriendinnen staat op het podium tijdens de sing a long, zo super tof. Misschien ga ik toch wel veel doen, ik heb overal zo'n zin in. 

DAY ZERO PROJECT

In de planning stond aan het begin van de maand jullie een update te geven over mijn doelen lijst. Nu is het al bijna het einde van de maand en heb ik besloten om aan het einde van de maand de update te plaatsen en meteen me nieuwe doelen voor de maand september met jullie wil delen. In mijn doelen lijst kun je door middel van DOORGESTREEPT zien dat ik het doel heb behaalt. Ik ben verbaast hoeveel doelen ik daadwerkelijk al voltooid heb, ik had verwacht dat het iets minder snel zou gaan. Wel denk ik dat het minder snel gaat komende maanden aangezien de vakantie voorbij is. 


Goed, ik had verwacht dat het artikel iets korter zou zijn. Ik denk wel dat je het met me eens bent dat dit allemaal geen aparte artikelen konden zijn. Ik zit erover na te denken dit soort artikelen eens per maand te doen, alles op een rijtje zetten. Hoe het gaat op school, wat er in de planning ligt en verder gewoon dingen die ik wil vertellen. Ondanks dat het een redelijk lang artikel is geworden hoop ik dat je het wel leuk vond om  te lezen. 

Liefs, Renée 6 opmerkingen

 1. Wat heb je een fijne schrijfstijl! En wat vervelend dat je maandag tot maar liefst 9 uur op school zit, dat is inderdaad wel echt belachelijk! Ik wens je in ieder geval weer veel succes op school dit jaar, you can do it :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat lief! Komt vast goed, dankjewel :)

   Verwijderen
 2. Idd mooi geschreven, succes op school!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk geschreven - ik kende je blog nog niet maar hij is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.