IEDEREEN HEEFT ER WEL EENTJE

maandag 18 augustus 2014

Dromen, wie heeft ze niet. Ik denk dat iedereen wel één droom heeft. Ik heb zoveel dromen maar één grote droom, wel ben ik zo'n iemand waar mensen tegen zeggen neem een realistische droom en eerlijk gezegd bij mij ben je aan het verkeerde adres om dat te zeggen want elke droom is realistisch, je moet er alleen voor vechten  en er voor gaan. Het is je droom dus ja dan doe je er alles aan lijkt mij.


Dromen bestaan, dromen kun je uit laten komen, voor dromen moet je kunnen vechten en iedereen heeft dromen. Ik geloof in mijn droom, ik denk en vind dat iedereen in zijn/haar dromen moeten/mag geloven, als je iets wilt en je doet je best ervoor lukt het je. Dat denk ik dan ten minste. Op mijn kamer heb ik een muur sticker, op mijn muur staat "DREAMS, follow them, they know the way". Dit vind ik zo'n mooie zin en ik haal hier ook echt mijn moet uit want ik denk dat het echt zo is, net zoals  luister naar je hart en volg die, die weet wat je wil.

Geloof ook echt in jezelf want alleen jij kunt het doen, tuurlijk is hulp fijn maar uiteindelijk ben je zelf die het moet doen en die ervoor moet vechten. Onder tussen dat ik dit schrijf denk ik, waarom weet ik allemaal wel maar doe ik het zelf niet en ik denk dat wel meer mensen dat hebben, onzekerheid is een groot ding en iedereen is wel op een manier onzeker. De ene over zijn uiterlijk, de ander over zijn innerlijk en de ander op een hele andere manier. Hoe je ook bent het maakt totaal niet uit je bent zoals je bent en je bent mooi als jezelf want iedereen is uniek en uniek is mooi. De wereld zou toch saai zijn als we allemaal het zelfde zijn, zelfde haar, kleding, innerlijk en uiterlijk.

Nou ik moet er echt niet aan denken hoor hahah, ja alles wat ik nu zeg heb ik zelf ook last van. Ik weet nooit zo goed hoe ik me moet kleden want ja zullen ze me kleding wel leuk vinden, zal het me staan, lijk ik er niet dik in, met wie moet ik omgaan en ga zo maar daar. Vaak speel je het save en volg je het veilige pad, maar wat nou als je het onveilige pad volgt, stel je hart ligt bij het onveilige pad. Zou je die dan volgen, ik zou zelf graag ja zeggen maar al gaat het over me uiterlijk, innerlijk en die dingen moet ik zelf eerlijk antwoorden, nee dat doe ik niet maar over mijn droom zeg ik ja, ik haal alles uit de kast ervoor en ik stap over drempels. Eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik jullie hiermee wil vertellen behalve volg je droom en jammer wat andere zeggen over je, je bent mooi op je eigen manier.

Er is wel eens tegen mij gezegd "alles heeft een happy end, ik het einde niet blij en fijn. Nou dan is het geen einde". Alles heeft een rede toch en er is dus ook een rede dat jij bestaat en eerlijk gezegd denk ik wees blij met je leven we hebben het nog niet zo slecht en ja ik heb ook rot dingen mee gemaakt maar het is vallen en opstaan. Don't worry, be happy. Het leven is mooi en JIJ bent ook mooi

Liefs, Renee

4 opmerkingen

  1. Mooi artikel en ik ben het helemaal met je eens. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je genomineerd voor The Liebster Award!
    http://lifestylebylauratjee.blogspot.be/2014/08/the-liebster-award.html#more

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.