LIEBSTER AWARD| TOCH NET IETS ANDERS

dinsdag 19 augustus 2014

De Liebster award gaat al een tijd rond bij blogs, het is bedoeld om kleinere blogs te leren kennen, ik ben genomineerd door My Beauty Life, dankjewel lieve Kayleigh je bent lief. Neem ook zeker een kijkje op haar blog. Nu ik ben genomineerd moet ik 11 vragen beantwoorden die Kayleigh heeft verzonnen, ik mag daarna zelf 11 mensen nomineren en 11 vragen verzinnen, Let's do this!
Ook ben ik genomineerd door Laura, aangezien ik Kayleigh mij eerder nomineerde beantwoord ik de vragen van Kayleigh. Laura bedankt voor de nominiatie, super lief!
Wat vind jij het mooiste aan bloggen? Wat ik heel mooi vind aan het bloggen is dat je nieuwe mensen leert kennen, dat sowieso maar het aller mooiste vind ik dat mijn blog mijn plekje op het internet is waar ik kan schrijven wat ik wil en mijn dingen kan vertellen aan iedereen. 
Wat vind jij het leukst om te lezen op een blog? Ik denk dat ik het leukst om te lezen vind iets wat iemand heeft meegemaakt zoals een dagje weg of als iemand iets heel positiefs plaats word ik heel vrolijk. Foto's kunnen mij ook heel vrolijk maken.
Als je nog maar over een onderwerp mag schrijven, welk onderwerp kies jij dan? Lifestyle
Hoe lang besteed je aan een artikel? Soms een half uurtje en soms 4 uur.
Wat is jou droombaan? Ik geniet van acteren en wilde altijd hier mijn beroep van maken, maar ik geniet ook heel veel van schrijven en hoop dit te kunnen combineren door entertainment journalist te kunnen worden. 
Wat is jou favoriete tijdschrift? Ik houd van tijdschriften Vogue, Glamour, Cosmopolitan, Cosmo Girl, Grazia en Linda ik vind het allemaal geweldig.
Wat is jou favoriete kledingwinkel? Ik ben regelmatig te vinden in de H&M of op de app van H&M, maar ik vind Pull & Bear, Forever21, Zara, Vero Moda en Only ook heel fijn om te shoppen. Wel vind ik het jammer dat je tegenwoordig niet echt meer iets unieks vind in de winkels, iedereen heeft altijd dezelfde kleding.
Wat is jou favoriete makeup merk? Ik ben niet echt bezig met make-up, als het fijn werkt vind ik het prima en het liefst zo goedkoop mogelijk hahah. 
Zou je naast je blog ook nog een youtube kanaal willen? Nee, ik heb niks met zelf YouTube omdat ik de filmpjes van Bethany Mota geweldig vind, ik wil dan ook zulke goede filmpjes wil maken. Dat vind ik niet haalbaar en dan wil ik het ook meteen niet. Ik kijk wel naar andere YouTubers dan alleen Bethany Mota hoor.
Wat is jou favoriete dag? MAAANDAG! Just kidding, never. Ik twijfel heel erg tussen vrijdag, zaterdag en zondag, lekker standaard maar vrijdag is de laatste dag van de schoolweek, liefde. Er zit wel een nadeel aan dat ik de volgende ochtend moet werken, hoera. Zaterdag vind ik wel een fijne dag maar mijn wekker gaat elke week om zeven uur voor mijn werk, hoera en zondag kan ik uitslapen maar ik wil vaak wel op tijd naar mijn bed ivm de volgende dag school, hoera. Ik kies toch voor zaterdag.
Wat is jou favoriete seizoen? ELK seizoen, ik houd van de lente, de zomer, de herfst en de winter. Het heeft allemaal iets bijzonders waar ik van geniet en kies dus ook voor elk seizoen.

Nu mag ik mensen nomineren. Ik heb besloten niemand te nomineren, sorry ik verbreek de ketting. Wel wil ik graag een paar blogs met jullie delen met minder dan tweehonderd volgers. 

Laura - lulu fashion | Laura haar blog vind ik persoonlijk leuk om te lezen, haar blog ziet er gezellig en leuk uit. Erg uitnodigend.

Britt - just britt blog | Britt haar blog, i love it. De dingen die ze schrijft, wauw. Niet alleen de manier waarom maar ook wat ze schrijft. 

Merel - i blog the way | Ik weet niet zo goed wat ik over Merel haar blog moet zeggen, ik vind het leuk om haar blog te lezen. Ze heeft een pll tag gedaan, oh my ik houd van die serie!

Romane - it is romane | De manier van fotograferen is geweldig, Romane haar foto's zijn prachtig en haar artikelen zijn echt geweldig.

Laura - Lauresque | Elk artikel maar dan ook elk artikel is zo leuk om te lezen en geen één is hetzelfde, ik geniet van Laura haar blog om het te lezen.

Sarah - sarah yasmina | Een blog waar ik eigenlijk niet zo goed weet wat ik er over moet zeggen maar ik vind het leuk om haar blog te lezen.

Florence - life as florence | Weer een blog waar ik niet weet wat ik er over moet zeggen maar Florence haar blog vind ik leuk om te lezen en heel fijn om te lezen. 

Kayleigh - My Beauty Life | Een regel van de Liebster award is dat je de gene die jou heeft genomineerd niet terug mag nomineren maar aangezien ik niemand nomineer wil ik ook Kayleigh haar blog in mijn lijstje zetten. 

Laura - lifestyle by lauratjee | Ik ben ook genomineerd door Laura. Dankjewel Laura, Lief! Laura is net begonnen met bloggen.

Neem zeker een kijkje op deze blogs, ik vind ze persoonlijk allemaal leuk om te lezen en ze hebben allemaal op hun eigen manier een hele leuk blog.

Liefs, Renée


20 opmerkingen

 1. Superleuk, gefeliciteerd! Ik vind het ontmoeten van nieuwe mensen ook een van de leukste dingen aan bloggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je genomineerd bent! Ik heb het met veel plezier gelezen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je genomineerd bent, bedankt trouwens dat je m'n blog vermeld ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha super leuke antwoorden, echt heel erg leuk om te lezen !! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik schrijf ook super graag over lifestyle :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke manier om andere blogs te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk dat je genomineerd bent, gefeliciteerd! (-: Super leuk om je antwoorden te lezen!
  Liefs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw ik lees dit nu pas. Dankjewel voor het noemen van mijn blog en wat je erover schrijft vind ik echt heel lief! Dankjewel lieve schat! Doet me heel veel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gefeliciteerd met je nominatie!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.