MIJN DANNI LOWINSKI ERVARING

zondag 17 augustus 2014

Even iets uit de oude box, ik figureer heel af en toe in een serie en het leek mij leuk om één van mijn ervaring te delen. 2 oktober mocht ik dat doen in de serie Danni Lowinski samen met Lucinde. Het was heel leuk, verrassend en heel gezellig. Ik heb erg gelachen om het feit dat het heel klein is vergeleken met op tv en het word gewoon gefilmd in een oude Bosch fabriek. De film de groeten van Mike is hier ook een deel in gefilmd en dat was een ziekenhuis, stel je voor wat het allemaal kan worden. Helaas mocht ik geen foto's maken maar dat is logisch want dat mag nooit, wel wil ik graag mijn verhaal met jullie delen en mijn mooie blunder van deze dag .Mijn dag begon vroeg vandaag, om precies te zijn ging mijn wekker om kwart voor 6 en 5 voor half 7 zat ik in de auto. We moesten er pas 7 uur zijn maar we dachten stel dat er een file is zijn we als nog op tijd en ja hoor natuurlijk als wij dat denken is er geen file, haha dus wij zaten daar om 7 uur voor de deur. Alles was nog donker en we waren gewoon als eerste. Om 5 over half 8 gingen we naar binnen, een half uur later dus, dit was het eerste wat verkeerd ging die dag.

Om half 9 à 9 uur stonden we op de set, ik was het meisje van de koffiecorner, dit is normaal de plek van Lieke (Nienke) dus dat was wel grappig. De eerste repetitie faalde heel erg. Ik moest met een dienblad met kopjes koffie naar een tafeltje brengen zo gezegd zo gedaan, easy peasy toch!? Nou voor mij niet aangezien ik HET drempeltje niet had gezien. Ik viel namelijk bijna met het hele dienblad op de grond en ik liep gewoon verder. Alleen een mevrouw en ik van de figuratie stond er pas en Danni (Marlijn), nog een acteur en de crew. Gelukkig dus niet alle figuratie al. Ik dacht op dat moment "NOOO, WAAROM OVERKOMT DIT MIJN!!!".

Verder ging het koffiecorner deel aardig goed, ik moest schoonmaken. Er werd me verteld dat ik dit niet echt hoefde te doen want ze moesten alleen de bewegen zien maar ja, ik ben Renée en dat soort dingen doe ik toch want het was niet schoon en anders ziet het der zo nep uit haha, dus ik was rustig alles aan het schoonmaken. Steeds opnieuw en opnieuw. Het is nu wel iets schoner haha. Hierna mochten we weer terug naar de ruimte waar we zaten. 10 minuutjes daarna mochten er weer mensen terug naar de set, waaronder andere ik ook want ik was de mevrouw van de koffie corner en moest daar staan, dit keer alleen maar schoonmaken hahah, ik voelde me een schoonmaakster met een doel.


Hierna moesten we best een tijdje wachten. Wanneer we weer mochten moest ik beginnen bij kaarten en 3 kaarten uitzoeken en daarna steeds winkel in winkel uit, winkel uit winkel in, winkel uit winkel in lopen haha. Deze scene deden we ook een paar keer en daarna mochten we weer terug naar de ruimte. Net toen we terug waren mochten we meteen weer mee komen, dit keer moest ik naar buiten lopen. De eerst keer ging normaal, ik liep door tot de achter ingang en daar stond op eens Marlijn (Danni), omdat ik haar daar niet verwachten schrok ik en ter gelijke tijd werd er stop geroepen dus moest ik meteen terug komen nou op dat moment dacht ik ook wel van oooh Renée mooie actie haha. We deden deze shot nog een keer, ik liep weer dezelfde kant op maar stond op het verkeerde moment naast een acteur en die begon te schreeuwen, nou als ze die shot gebruiken kom ik dus schrikkend in beeld, ik heb ook zulke mooie acties soms.


De laatste scene die we mochten doen begon ik vanuit een winkel en liep 1 keer langs, ook deze scene deden we 2 keer en stond er goed op. Hierna waren we onverwachts klaar. We zouden van 8 tot half 8 moeten maar dat werd onverwachts van 8 tot 1 uur. Ik had er geen problemen mee ik heb het super leuk daar gehad en me eerste blunders meegemaakt op een set, of dit iets goeds is weet ik niet maar goed haha. Eens moet de eerste keer zijn toch.

Liefs, Renée12 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je mocht figureren! Super leuk artikel, en wat erg van je blunder hahaha! Liefs, Laura - Lulufashion.nl♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha dat was genant, maaar gelukkig kon iedereen er om lachen, ook de crew. Eens moet de eerste keer zijn, x

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je koffiedame mocht spelen in de serie. Gelukkig ben je niet echt gevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Waar heb je nog meer in gefigureerd?

  Liefs,
  www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de film Bobby en de geestenjager en in de series Hollandse hoop - komt nog op tv, Dorus, Danni Lowinski twee keer en de rest weet ik niet zo één twee drie, x

   Verwijderen
 4. Heel gaaf, dat lijkt me ook nog wel eens leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. is het ook zeker, als je de kans krijgt zou ik het zeker doen!

   Verwijderen
 5. Zo leuk dat je mocht figureren! Ik zou super zenuwachtig zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa! Dat dacht ik ook maar het valt mee en de mensen van de crew zijn altijd heel aardig dus dan ben je snel al niet meer zenuwachtig als je dat bent!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.