MIJN MAAND IN EEN LIJSTJE | BIOSCOOP, DOLLAR EN WORKSHOP

zondag 24 augustus 2014

Ik houd heel erg van lijstjes. Op de blog van Denise - Beauty by Denies zag ik het idee van een lijstje met alles met een G, super interessant en een leuke uitdaging vind ik persoonlijk. Het leek mij leuk om dit eens per maand te doen. Je kunt lezen wat ik heb gedaan, gekocht, gekregen, gedacht en nog meer.
Gezien - Ik was met mijn opa en oma naar Zandvoort aan zee en zag daar allemaal mooie zand kunstwerken, mensen hadden echt prachtige kunstwerken gemaakt van zand. Van mensen tot fantasie werelden. Echt prachtig. Ik ben ook drie keer naar de bioscoop geweest, gek want eigenlijk ga ik nooit naar de bioscoop en nu drie keer. Komt vast door de vakantie. Ik ben met me broertje naar Step up 5 geweest, met mijn oma en moeder naar The fault in our stars en met mijn vader en broertje naar Let's be cops. 

Gehoord - Ik hoorde van een vriendin dat er workshops werden georganiseerd vanuit een bedrijf voor musical workshops, de workshop was liedinterpretatie. Aangezien je mij niet gelukkig maakt met zingen sloeg ik dat over, een paar dagen daarna las ik dat er ook een spel workshop is. Nu ga ik dat van de week doen en heb er super veel zin in. Muziek, het nieuwe nummer van Ariana Grande, Jessie J en Nicki Minaj - Bang Bang heb ik wel honderd keer op Spotify geluisterd. Ik vind het een heel fijn en fris nummer. Frozen luister ik ook mega veel, het album. Wat een prachtige muziek en wat een prachtige film is dat. Ik ben een beetje Disney fan en geniet echt van Frozen.

Gelezen - Het zal je vast niet ontgaan zijn maar Amerika, ik had gelezen op internet over studeren in Amerika. Guess what, over twee jaar ga ik naar New York.

Gekocht - Ik heb een notitieboek bij de Hema gekocht waar ik een dagboek in ga bijhouden. Zo heb ik ook mijn opa's geluks dollar erin geplakt. Natuurlijk ook mijn nieuwe tas van de Hema waar ik erg blij mee ben.

Gedaan - Samen met mijn moeder heb ik een taarten decoratie workshop gevolgd. We gingen samen met nog twee andere mensen taarten decoreren en het was super leuk om te doen. Ook leerzaam, die mevrouw vertelde allemaal handige tips en dat was super fijn. Ik heb mijn taart gemaakt voor twee vrienden van mij  en mijn moeder waar we die avond een feest van hadden.Gedacht - Ik zit eraan te denken om mijn blog professioneler aan te pakken met een eigen domein en iemand anders mijn header te laten maken, maar aan de andere kant vind ik het ook nog wel te vroeg ervoor. Ik blog nu net een maand en misschien doe ik het dan wel te snel. Ik merk wel dat ik nu het liefst alleen maar achter me laptop zit om te bloggen, wat ik niet doe omdat ik het niet echt goed vind ik de hele dag achter me laptop te zitten.

Gekregen - Van mijn broertje heb ik een sleutelhanger gekregen, aangezien ik altijd mijn sleutels kwijt raak ben ik daar erg blij mee. Aangezien ik naar Amerika wil over twee jaar heb ik van mijn opa zijn geluks dollar gekregen, hij heeft deze ooit van mijn oma gehad. Super lief, mijn eerste dollar!

Gegeten - Fastfood, samen met mijn moeder ben ik naar een feest geweest. Na die avond wilde ik naar de MC Drive, tot ik me besefte dat we beide niet meer mochten rijden. Me moeder stelde voor om de frituurpan aan te zetten.

Gepland - Ik ga maandag 25 augustus nar Amsterdam omdat ik daar een workshop krijg van Cindy Bell, zaterdag 30 augustus naar de efteling en 3 augustus ga ik naar de musical sing a long. Verder weer naar school.

Iets nieuws op mijn blog, ik hoop dat jullie het leuk vinden. Mijn maand in een lijstje komt dus eens in de maand terug, haha.

Liefs, Renée
6 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je 'm over genomen hebt! Gaaf joh, die taarten decoratie workshop. Dat staat echt nog hoog op m'n to do list!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa! vond het zo'n leuk iets. Jaaa het stond ook op mijn doelen lijst, zeker een aanrader! :)

   Verwijderen
 2. Leuk om te lezen! Wat gaaf zeg dat je over 2 jaar naar new york gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dank je wel! Jaaaa, ik heb er zo veel zin in. Wil het liefst nu meteen weg hahah :)

   Verwijderen
 3. Wat cool die taart zeg! Mooi gedaan. En wat gaaf dat je naar NY gaat :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem ben ik ook best trots op de taart, for the first time I did it! JAAAAAAA ik wil stiekem nu al weg, wel logisch toch? Haha! X

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.