NEW IN | TAS VAN DE HEMA

maandag 11 augustus 2014


9 augustus was ik samen met mijn opa en oma naar Zandvoort geweest en had de tas bij de Hema gezien, diep van binnen wist ik zeker dat ik deze tas wilde hebben en toch heb ik de tas toen laten liggen. De dag daarna moest ik voor een bril naar de stad en ben weer de Hema in gegaan om toch de tas te kopen. Helaas, de tas was uitverkocht. Op de webshop van Hema was de tas uitverkocht. Vandaag ging ik samen met mijn broertje naar het winkelcentrum en hoopte heel erg dat de tas hier nog wel verkrijgbaar was. Na een lange zoektocht door een Hema waar ze aan het verbouwen zijn vond ik de tas op het moment dat ik wilde opgeven.


De tas heeft een omslag en gaat met een magneet dicht. Normaal moet ik van mezelf een tas kopen waar een ritssluiting in zit maar bij deze tas kom je er echt niet in als die dicht zit. In de omslag zit een rits en als je die open maakt zit nog een vak. Dit vind ik een heel leuk en mooi detail. Verder is het een basis zwarte tas met een redelijk grote binnenkant. De omslagvak is redelijk klein, echt alleen de omslag is een vak maar ik vind dat groot genoeg.


Ik heb de tas dus bij de Hema gekocht en de tas kost €29,95. De handvatten zien er niet heel stevig uit maar laten we hopen dat ze wat gewicht kunnen hebben. Als ik naar school ga is mijn tas namelijk bijna altijd zwaar en daarom gaan mijn tassen altijd stuk. Laten we hopen dat dit goede kwaliteit is en anders heb ik het bonnetje, haha. Heb jij ervaring met Hema tassen? 


Liefs, Renee

4 opmerkingen

  1. Waaaauw, wat een prachtige klas. Ziet er heel mooi, kwalitatief en classy uit. Ik wist niet dat de Hema zulke mooie tassen verkocht <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal met je eens en ik wist het ook niet tot ik deze tas van de week tegen kwam

      Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.