PRATEN OVER BOMEN EN ANDERE ONGEIN

vrijdag 22 augustus 2014

Druk druk druk druk, Ik ben gisteren voor het eerst naar school geweest. Ik moet wennen aan het vroeg opstaan, reizen en de drukte om me heen. Het voelt niet onbekend maar gewoon lang geleden. Herken je dat, dat je wel eens ergens zo lang niet bent geweest dat je weer moet wennen? Na twee maanden leuke dingen gedaan te hebben, soms gewerkt en uitslapen begint het normale leven weer. Ik heb er geen problemen mee, want school is voor mij niet zo erg. Ik vind het niet erg om naar school te gaan en school is eigenlijk best leuk. De mensen om me heen maken school leuk en dat ik een vak studeer waar ik zelf voor gekozen heb en voor wil gaan. Genoeg over school, we gaan het over andere leuke en random dingen hebben en gewoon even kletsen.


Dit is toch te lief voor woorden, ik was meteen afgeleid toen ik deze foto zag

Als je onderweg bent kijk je dan ook altijd naar de natuur? Nou ik wel en het rare is ik kijk altijd maar dan ook altijd naar de bomen. Mijn beste vriendin vertelde mijn ooit dat als je goed naar de bomen kijkt, elke boom ogen heeft. Ze had gelijk en elke keer als ik een boom zie zie ik ook ogen en het is apart, eng maar ook zeker interessant. Ik hou van de natuur, regen, sneeuw en zon. Iedereen zeurt maar, dan is het te koud, dan is het te warm. Het is Nederland wees blij met wat je hebt want veel meer mensen hebben zoveel minder als ons en zoveel mensen hebben slechter weer als ons. Op een dag zal er echt wel een temperatuur, zonnestraal of regenbui zijn die jij wilt maar je hebt niet elke dag een perfecte dag. Als het elke dag nou even warm en droog is of elke dag even koud en nat is zeurt iedereen ook want dat is ook niet goed. Ik geef eerlijk toe ik zeur ook als ik helemaal doorweekt ben en ik zeg dit ook tegen mezelf maar don't worry, be happy. Op een dag komt het goed en er zal ooit in je leven wel één dag zijn waar jij het gelukkigste persoon op aarde bent.

Herken je dat gevoel dat je moe bent, nergens zin in hebt en toch honderd dingen wilt doen? Nou op zo'n punt ben ik op dit moment in mijn leven en het valt me zwaar tegen. Ik ben chagrijnig, moe, lui en irritant voor me gevoel. Soms heb ik het idee dat ik in de weg loop en totaal niet geconcentreerd ben en dit allemaal werkt niet samen met werken of school en het maakt me gek. Soms ben ik duizelig van de moeheid en ergens in mijn hoofd rinkelt nu een belletje renee dit is niet goed, renee dit is niet goed. Ik weet totaal niet wat ik moet veranderen, maar dit allemaal is gezeur en we gaan het over leuke dingen hebben.
 Herfst, yes It makes me happy, nu is het niet officieel herfst maar het lijkt wel zo. Ik hou van herfst, mooie blaadjes op de grond, helaas wel veel regen. Veel troep maar dat doet er niet toe, truien en mutsen, mijn uggs lekker mode bewust weer aan. Misschien ben ik wel meer een winter persoon, zomer vind ik zo fijn maar mijn kleding vind ik zoveel makkelijker en fijner in de koude tijden dan rond de zomer en ik weet  totaal niet waarom. De tijd van warme chocolade melk met marshmallows, kerststokjes, pepernoten en alle lekkere dingen komt er weer aan, kerst en andere fijne familie gelegenheden. Ik word er blij van als ik eraan denk. Herfstvakantie en kerstvakantie komen eraan, dat is allemaal niet verkeerd. Ik hoop dat we sneeuw krijgen, een witte wereld vind ik zo mooi en sneeuwballen gevecht, haha oke misschien kijk ik nou wel te ver naar voor met me kerst en sneeuw. Eerst herfst, de herfstvakantie, dan ga ik lekker op vakantie en dan de rest.


Dit artikel pakte zo anders uit dan ik had verwacht en had bedacht maar ik volgde me gedachten en misschien is het een raar artikel maar wel gewoon even alles opgeschreven wat ik wilde, haha ik hoop niet als je dit helemaal hebt gelezen dat je denkt Renee lekker interessant doei.


Liefs, Renee

6 opmerkingen

 1. Wat schrijf je ongelofelijk leuk! Ik moest vooral lachen bij het stukje over de herfst (en de vervelende regen). Sneeuw mag trouwens wat mij betreft nog wel eventjes wachten :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk mag de sneeuw nog even wachten, maar ik vind het zo prachtig en hoop wel echt dat het komt hihi. ALS we sneeuw krijgen, heb ik ook waarschijnlijk soms een dagje vrij van school :)
   Lieve Sylvana, wat maken jou reacties mijn blij. Je bent zo lief, dankjewel!

   Verwijderen
 2. haha mensen kunnen inderdaad veel zeuren, het is nooit goed! Ik heb liever een zonnige nederland nu ik nog vakantie heb, maar ga nu andere dingen plannen waar ik de zon niet voor nodig heb! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat begrijp ik, zon vind ik zelf ook heel fijn ala ik vakantie heb. Maar ik vind alles zo prachtig als het hefst is :) Hele fijne vakantie nog en hoop dat de zon af en toe nog even komt voor je!

   Verwijderen
 3. Het wennen komt mij echt bekend voor!! Ik heb dat ook. En wat verschrikkelijk dat sommige mensen zo kunnen zeuren, ik heb daar echt een hekel aan. Tuurlijk heeft iedereen wel eens een zeurdag.. maar sommige mensen zeuren over letterlijk ALLES!! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig, ben ik niet de enige. Ja echt zooooo vervelend. Tuurlijk inderdaad, ik zeur ook maaar mensen die altijd en over alles zeuren.BLEHH

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.