WASHI TAPE NOTITIEBOEKJES EN SCHRIFTEN

zaterdag 2 augustus 2014

Ik mag dan wel vakantie hebben maar mijn school spullen moet ik wel al kopen. Ik vond bij de Hema washi tape en schriften waar ik dat kon op doen. Het leek mijn een leuke manier van je school spullen minder saai te laten zijn. Ik wil graag met jullie een daar dingetjes delen wat je met washi tape kan doen. 


Dit zijn mijn schriftjes van A5 formaat en mijn twee notitieboekjes van A5 formaat. Ik heb het washi tape op volgorde gelegd hoe ik het op mijn schriften en notitieboekjes wilde en ben ze gaan scheuren. Niet over na denken hoe lang ik het wilde, ik ben gewoon gaan scheuren en heb het op een bepaalde manier opgeplakt en daar kwam dit eind resultaat uit. Verder heb ik nog niks op mijn schriften en notitieboekjes gedaan omdat ik nog niet weet voor welke les ik het ga gebruiken maar dat komt allemaal vanzelf.


Met mijn A4 notitieblok heb ik alleen de rand gedaan met 3 soorten en wilde ik het basic houden. Het washi tape geeft toch de finish in touch en maakt je schriften iets vrolijker en mooier vind ik persoonlijk. Het is super makkelijk om te doen, je kan het tape makkelijk scheuren of knippen, je plakt het op en hoppa klaar. 

Op het moment dat ik met het tape bezig was bedacht ik me dat het misschien ook wel leuk zou zijn om in mijn agenda te plakken en dat heb ik ook meteen gedaan. Ik heb verjaardagen van vriendinnen en familie gedaan en nu al geplande leuke dagjes weg gedaan. Het geeft iets meer vrolijkheid aan je agenda vind ik persoonlijk en ik heb ergens nog meer zin in als ik het zo zie staan in plaats van gewoon de tekst.

Op de site Brit + Co kwam ik dit super leuke idee tegen. Washi tape schijnt redelijk door dus als je niet blind kan typen weet je alsnog welke letter er onder het tape zit. Het maakt je toetsenbord heel vrolijk en mooi. Het washi tape gaat ook weer heel makkelijk van alles af dus als je bang bent dat je het na een tijdje niet meer leuk vind kan je het er weer afhalen. Ik vind het een heel gaaf idee. Ken je washi tape & heb je het wel eens gebruikt? 

Liefs, Renee

3 opmerkingen

  1. Wat ziet het er leuk uit ik wil de oplader van mijn telefoon nog een keer opfleuren met washi tape

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is ook een heel leuk idee, daar heb ik nog helemaal niet over na gedacht. Misschien ga ik dat ook proberen!

      Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.