DAGJE EFTELING

vrijdag 5 september 2014

Samen met mijn moeder, oma en broertje ben ik naar de Efteling geweest. Ik heb die dag foto's gemaakt en wil doormiddel van deze foto's en mijn verhaal mijn dagje Efteling met jullie delen.Ik ga redelijk vaak naar de Efteling met mijn familie. Ik houd meer van de Efteling als van Walibi, mijn broertje is het hier niet helemaal mee eens maar jammer genoeg voor hem hadden we vorig jaar een abonnement op de Efteling. We zijn toen ongeveer vijf keer in vier maanden geweest. Normaal beginnen we altijd met de droomvlucht, wat vind ik dat prachtig! Aangezien het deze dag regende besloten we eerst in de achtbanen te gaan, we werden toch wel nat en nu stond er bijna geen rij. Normaal staan we minimaal een half uur in de rij bij de bob slee, nu konden we meteen instappen, hoe fijn. Daarna gingen we in van die ronde waterbootjes. Ik hoor mezelf nog zeggen we kunnen er makkelijk in we worden nu toch niet nat, verkeerd gezegd Renée je was namelijk wel nat toen je eruit kwam. Ik kreeg een hele plens water in de mouw van mijn jas, ik was namelijk niet zo slim als mijn moeder die haar armen in de regen poncho had. Wat was ik chagrijnig, blegh het regende en ik was nu nog kledder nat ook. Wat gebeurt is is gebeurt, we gingen verder. Joris en de Draak, ook echt maar vijf minuten wachttijd en ik maak geen grapje als ik zeg dat daar normaal een uur wachttijd staat. Super fijn en ja ja onze kleur won, blauw

Daarna gingen we de vliegende hollander in, scheelde ook echt de helft van de tijd. Hierna gingen we de bootjes in die echt tien a vijftien minuten varen. We gaan daar altijd in, ik vind het persoonlijk altijd zo fijn als je de hele dag door een park loopt even tussendoor rustig te zitten. Hierna gingen we de carnaval in, de carnaval hebben we een soort van fotoshoot in gedaan. Mike en ik doen altijd heel gek in de carnaval. We zetten onze benen altijd op de rand voordat we de attractie in gaan zodat het poortje niet dicht kan. Op het eind wordt er een foto gemaakt en mijn broertje gaat dan wel eens op de kop hangen en ik ga hoger in het bakje zitten. Nu vinden ouders die voor of na ons komen met kleine kinderen nooit zo leuk want hun kinderen gaan het na doen, sorry!

Dit is nog maar één derde van al onze carnaval foto's 

Hierna zouden we in de vogelrok gaan, wij zijn gewend dat de wachtrij hier vijf a tien minuten is, maakt niet uit hoe druk het is in het park. De vogelrok heb je nooit een lange wachtrij. Tot vandaag dan, de wachtrij was een half uur. Mama en oma waren niet mee, Mike en ik keken elkaar aan en zeiden meteen ik vind de vogelrok niet meer leuk, zullen we niet gaan? Oké oké, dit had te maken met de wachtrij, we besloten nog een keer in de carnaval te gaan. Ook precies op het moment dat wij de carnaval in gingen besloot me broertje erachter te komen dat hij zijn iPod kwijt was, daar kan ik echt niet tegen altijd hij is duurs kwijt is. Gelukkig vonden we hem terug, de iPod lag nog in het bakje. Hij was waarschijnlijk uit zijn broekzak gevallen toen hij op zijn kop hing. Gelukkig zijn er nog eerlijke mensen op de wereld. Hierna gingen we naar de droomvlucht met een wachtrij van een uur. Uiteindelijk was de rij een half uur a drie kwartier, het maakt mijn oma, moeder en mij niks uit hoelang de rij hier is. We gaan er toch wel in. Oké misschien als het langer als een uur is gaan we eerst iets anders doen. Mijn broertje vind de droomvlucht nooit leuk en wil er ook niet in. Helaas voor hem gaan we er toch altijd in.

niet een hele scherpe foto maar wilde deze toch plaatsen omdat die met mijn lieve oma is

Na de droomvlucht gingen we met het leuke treintje, altijd grappig zo'n treintje. Hierna gingen we naar de fata morgana en daarna naar het sprookjesboom concert. Normaal zouden we hier totaal niet heen gaan maar een musical camp vriend van mij doet mee aan dit concert en ik wilde hem toch graag even zien. Ik vond het super leuk om het te zien maar vooral om Mick zo te zien, vol in ze rol met een gekke stem haha, ik heb gelachen. We gingen voordat het af was naar een wok tentje in het park en hebben daar wat gegeten. 


Dit zijn uiteindelijk onze foto's van bepaalde attracties. We kopen bijna altijd een USB voor een bepaalde prijs en daar kun je dan maximaal vijftien foto's op zetten. Super leuk en veel voordeliger. Na het eten zijn we nog naar de aquanura geweest. Zo'n mooie watershow, we hebben het deze keer in het licht gezien, normaal kijken we ernaar als het heel donker is en dan zitten er mooie lichtjes doorheen, die zie je in het licht amper helaas. Nog steeds is het een prachtige watershow. Ik houd zo veel van de Efteling, wat een geweldig park is dat. Gelukkig woon ik daar, op Hyves dan helaas. Wat nu volgens mij ook niet meer bestaat. 

Wat is jouw favoriete pretpark? 
Liefs, Renée4 opmerkingen

 1. Wauw, wat lijkt je oma op jou! Super leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat grappig, dat is me eigenlijk nooit opgevallen. Er wordt altijd gezegd dat ik op mijn moeder lijk haha, leuk om te horen. Dankjewel Denise! :)

   Verwijderen
 2. Heel erg leuk :D Blijft altijd leuk xD Ik ga binnenkort ook nog naar de Efteling, ik heb nog kaartjes thuis liggen :3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Efteling geniet ik elke keer weer van. Leuk, alvast heeeel veel plezier, geniet ervan!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.