EET DAGBOEK | OREO, STOOFPEREN EN THEE

zondag 21 september 2014

Vandaag bestaat mijn dag uit niks doen, even lekker relaxen en besloot een eet dagboek te maken voor vandaag met oreo en lekkere thee. Mijn dag in de middag begon met twee geroosterde broodjes met pindakaas. Soms heb je van die momenten dat pindakaas het antwoord op alles is. Echte liefde af en toe. 


 Later op de middag besloot ik samen met me broertje oreo te eten. Draaien likken dippen. Oreo en melk is de beste combinatie ever.


 Aangezien ik de hele week me al kapot aan het hoesten ben, dronk ik een grote kop thee in mijn mooie primark beker.


 Ik had een tijdje trek in lasagne uit een pakje van de Aldi, die van andere supermarkten lus ik niet. Hoe dat komt weet ik niet. Vandaag kwam me oma en had gevraagd of we lasagne gingen eten, i love it.Als toetje stoofperen vla, aaaaahhh zooo lekker! Eigenlijk hou ik niet van stukjes in mijn eten maar voor deze overheerlijke stoofperen vla maak ik een uitzondering. Stoofperen eet ik echt het liefst.

Wat is jouw lievelingen eten? 
Liefs, Renée

8 opmerkingen

 1. Ah, jij ook al zo aan het hoesten? Het heerst echt! Het eten ziet er allemaal erg lekker uit, de foto's zijn ook tof geworden! Leuk om zo een klein kijkje in je eetpatroon te krijgen, houd ik altijd wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het begon al twee weken geleden maar heb er nu echt een week heel erg last van. Mega vervelend. Wat lief en wat leuk om te horen, dankjewel Anniek!

   Verwijderen
 2. Aaah ik deel je liefde voor de lasagna van Aldi, goddelijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de lasagne! :D ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm krijg hier echt trek van. En Oreo's zijn inderdaad zo lekker, had er laatst ook een paar gesnoept, omnomnom!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.