EET DAGBOEK | SMOOTHIE, SAPJE EN PATAT

zaterdag 6 september 2014


Vandaag heb ik weer een eet dagboek. Met foto's laat ik zien wat ik heb gegeten, nu zal het niet altijd alles zijn wat ik heb gegeten. Vandaag heb ik niet zo veel gegeten omdat ik ziek aan het worden ben en last van me keel heb. Het is kort maar krachtig en ondanks dat hoop ik dat je het leuk vind om te zien.


 Ik werd om half tien wakker om school af te bellen. Dit moet elke dag opnieuw, vervelend. Ik ben meteen verder gaan slapen dus mijn ontbijt heb ik over geslagen. Ik werd rond half twaalf wakker en heb ontbeten met een smoothie. Ingrediënten: vanille yoghurt, coolbest mango sinaasappel, water en bevroren frambozen.

Later in de middag rond half twee besloot ik om middag te eten, ik nam twee broodjes met een eitje. Rond half zes heb ik nog een broodje gegeten die mama voor me had gemaakt voor als ik naar school zou gaan, dit ben ik vergeten op de foto te zetten. 

Aangezien mama en Mike weg waren met avond eten mocht ik zelf kiezen wat ik zou eten. Ik wist dat mammen Mike patat zouden eten, eerst had ik daar helemaal geen trek ik en wilde iets anders eten. Ja ja ik dacht ik ga gezond doen, tot de geur van patat me kamer binnen kwam omdat één van de buren precies vandaag patat moest eten. Ik heb de frituurpan gepakt om acht uur en patatjes gebakken met een hamburger. Kip kruiden erover heen en hoppa klaar.

Later op de avond keek ik de the voice of holland en nam een glas met mango sinaasappel sap, vitamines ook weer binnen. Eerlijk is eerlijk, niet echt een voedzame dag maar ik was ziek of nou ja ziek aan het worden en me ik had echt totaal geen trek. Ik ben redelijk trots op mezelf dat ik zit allemaal nog heb gegeten.

Eet je veel als je ziek bent? 
Liefs, René

4 opmerkingen

 1. Mooie foto's en lekker eten! Zelf kan ik nog geen beschuit naar binnen krijgen wanneer ik ziek ben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik ziek ben kan ik dat inderdaad ook niet maar ben ziek aan het worden. Of nouja ik ben heel erg verkouden de rest blabla. Me keel viel die middag opzich wel mee dus vandaar :)

   Verwijderen
 2. Ziet er heel lekker uit! Zeker de smoothie !
  Mooie foto's trouwens

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.