MIJN BIOLOGISCHE KLOK SLAAT OP HOL

dinsdag 9 september 2014

''Sinterklaas kapoentje gooi wat in me schoentje, gooi wat in me laarsje dank u sinterklaasje, zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hoor wie klopt daar kinderen hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar zachtjes tegen het raam, we wish you a merry christmas we wish you a merry christmas and a happy new you''

Al deze nummers zitten nu al in me hoofd en laatst had ik met een collega een gesprek dat ik tegen de klanten al bijna prettige kerstdagen wilde zeggen en dan moet sint maarten nog komen, überhaupt moet de hele herfst officieel nog beginnen en dit allemaal valt in de winter.


Officieel is het nog zomer, de ene dag merk je dat en de andere dag totaal niet. Ik weet ook gewoon niet meer wat ik aan moet. Warme kleding of kleding waar ik het niet warm in krijg omdat het warm buiten is. In dit opzicht vind ik Nederland echt het raarste land ooit. Het weer kan niet normaal zijn, wat opzicht ook leuk is elke dag een verrassing. Ook de pepernoten zijn al te koop, dat vind ik totaal niet erg want dat is mijn liefde van hier tot Tokio maar ergens klopt het natuurlijk niet. Het is pas sinterklaas over drie maanden, nja dan is het alweer vier dagen voorbij. Net zoals dat je over één maand overal al kerst spullen kunt kopen en kerst snoepjes. Waar gaat het fout. Natuurlijk hou ik van kerst en van sinterklaas maar het is pas over drie maanden niet nu al!


Eerlijk gezegd weet ik persoonlijk niet eens of het nu zomer of herfst is en ik raak hier van totaal in de war. Voor oud en nieuw kun je vuurwerk wel pas twee dagen van te voren kopen maar de krantjes liggen al een maand van te voren in de brievenbus haha, dat klopt toch niet? Ik hou wel echt van de maanden november en december, mijn broertje is jarig op elf november en het is dan sint maarten, niet dat ik dat nog loop maar die kinderen aan de deur zijn zo leuk. Ergens in november de intocht van Sinterklaas, pakjes avond gezellig met de familie! Elf december woehoe mijn verjaardag & ik word negentien jaja, ik heb er al zin in. Daarna kerst en oud en nieuw, december is echt mijn liefde van het jaar door het familie gevoel. Misschien dat hierdoor ook mijn biologische klok op hol slaat omdat ik gewoon zin in deze twee maanden heb en er nu al mee geconfronteerd word haha, ik weet het allemaal soms even niet meer over dit soort dingen.Liefs, Renee

13 opmerkingen

 1. Heeeerlijke maanden zijn het haha, ben het helemaal met je eens! Elk jaar hebben we het er weer over hoe "vroeg" van te voren alles wel niet te koop is, en elk jaar liggen de spullen nóg eerder in de winkel, denk dat je over 20 jaar het hele jaar door pepernoten kunt kopen whaha!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik houd ook echt van deze maanden, gekke gedachten dat er over 20 jaar het hele jaar door pepernoten te koop zijn, ten minste de kans dat, haha

   Verwijderen
 2. Haha, ik herken me helemaal in wat je schrijft! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar! Leuk artikel, ik vind dat je goed kan schrijven :) Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! :) http://the-clueless-blogger.blogspot.nl/2014/09/liebster-award.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Lotte, wat super lief van je! Helaas heb ik de Liebster award al gedaan maar echt heel lief van je!

   Verwijderen
 4. Haha, ik herken het wel! Leuk dat je zoveel hebt om naar uit te kijken ook in de herfst/winter. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is altijd wel fijn, wat leuk om te horen! :)

   Verwijderen
 5. Ik kijk altijd uit naar de herfst en winter.
  Ik vind de herfst/winter kleding altijd zo leuk
  en de lichtjes in december!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, de maanden zijn zo fijn. Alles is beter, behalve dat er geen zonnetje is maar de kleding enzovoort is veel beter

   Verwijderen
 6. Haha ik ben juist blij dat september toch nog een hele mooie maand is! Ik geniet echt nog van dit weer, ik houd niet zo van het najaar :( Maar de pepernoten zijn wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.