MIJN MAAND IN EEN LIJSTJE | MUSICAL SING ALONG, WORKSHOP EN BLOG IDEEĒN

maandag 15 september 2014


Vandaag heb ik weer een lijstje met wat ik deze maand heb gedaan.


Gezien - De PLL Fatale final, wow wow wow. Ik weet niet wie het nog meer kijkt maar ahhhhhhhhh. NO WORDS.

Gehoord  - Ik doe vrijwilligers werk bij een tienercentrum, allemaal blablabla. Nee het is geen blablabla maar zoveel om te vertellen. Om het kort te houden, waarschijnlijk gaat dat weg. Dit vind ik persoonlijk heel erg omdat ik daar zelf ook altijd kwam en activiteiten deed en dat nu doe voor andere kinderen. De warmte en gezelligheid daar, zonde om weg te doen. Verder heb ik gehoord van mijn broertje dat we op vakantie gaan in de herfstvakantie naar Turkije, zo fijn en echt even nodig.

Gelezen - Voor het eerst na een hele tijd heb ik weer eens het tijdschrift de cosmogirl gelezen, het design van het tijdschrift vind ik prachtig geworden, verder ben ik in kleine stukjes bezig met the faut in our stars en de rest is school gerelateerd als ik iets lees.

Gekocht - Ik heb ondanks dat ik moet sparen een MacBook Pro 13 inch gekocht, doordat mijn oude laptop niet meer zo goed werkte en eigenlijk een beetje aan het overlijden was. Wil je weten wat ik van mijn MacBook vind, klik dan hier.

Gedaan - Ik heb redelijk veel dingen gedaan deze afgelopen week, het begon met een workshop spel van Cindy Bell waar ik super erg gelachen heb als je het wil lezen klik dan hier, woensdags 27 augustus ben ik naar een informatie avond geweest van het bedrijf waarmee ik negen maanden naar Amerika ga over twee jaar, hier vertelde ze allemaal interessante verhalen en de standaard informatie en er was iemand die ook met het bedrijf mee was geweest, haar verhalen waren super fijn om te horen. Zaterdag 30 augustus ben ik naar de efteling geweest als je het wil lezen klik dan hier, zondag 31 augustus ben ik naar de musical sing a long geweest hier komt nog een artikel over. Verder ben ik naar school geweest en heb ik gewerkt. Ook heb ik de header van mijn blog veranderd. Ik ben nog een beetje aan het kloten met hoe het echt wit wordt, iets wat met de tijd wel komt. Ik begrijp het nog niet allemaal haha.

Gedacht - Soms zijn grapjes van mensen zo saai en standaard. Mijn oma was jarig 9 september en ik had een bosje bloemen voor haar gekocht. Ik stapte uit de trein en het eerste wat ik van een onbekende naar me hoofd kreeg geworden was heb je iets goed te maken? Kunnen mensen tegenwoordig niks kopen zonder dat daar een mening over gegeven wordt?

Gekregen - Mijn moeder haar dollar van haar Amerika reis, zo leuk dat ik nu ook mijn moeder haar dollar heb gekregen!

Gegeten - Kipnuggets, oehh i love it. Ik houd persoonlijk niet zo van de MC doordat ik een documentaire er over heb gezien. Op een avond ben ik samen met mijn moeder en broertje door de MC Drive gegaan en nam ik een bakje kipnuggets, zo lekker eens in de tijd.

Gepland - Blog gerelateerd heb ik redelijk veel gepland, ik heb eerder een mijn danni lowinski ervaring en mijn ... ervaring geschreven en ik ga hier eens per maand een artikel over schrijven. Een artikel over een ervaring op theater, film, musical en tv gebied. Ook heb ik in de planning om dit soort artikelen te laten schrijven door vriendinnen. Ik wil eens per maand een mijn maand in foto's plaatsen op mijn blog. Een soort van instagram dagboek of een foto dagboek. Ik ben ook van plan om mijn maand in een lijstje eens per week te gaan doen omdat ik merk dat ik zoveel in een maand doe dat het misschien fijner is om eens per week te doen. In de planning voor mijn dagelijkse leven staat niks.

9 opmerkingen

 1. Leuk lijstje! Wat meer persoonlijke artikelen zouden leuk zijn inderdaad! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zulke artikelen zijn leuk! Pll omg ik wil NU het nieuwe seizoen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAAAA, wachten tot oktober ahhhh! Het erge is, de volgende aflevering is precies als ik op vakantie ga!

   Verwijderen
 3. Superleuk om te lezen! Wat gaaf dat je een MacBook hebt gekocht, dat is ook nog een spaardoel van mij! :D ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben zo jaloers over het hele gebeuren van Amerika!

  Het is inderdaad zo dat mensen over alles een mening klaar hebben.. Alsof je echt nooit wat voor iemand mag kopen, zomaar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, ik heb er ook zooo veel zin in maar duurt nog 2 jaar, duurt lang! Ja jammer hé, maar er zijn ook genoeg mooie mensen :)

   Verwijderen
 5. wauw heel gaaf dat over Amerika zeg, liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.