MIJN MAAND IN FOTO'S | EFTELING, MUSICAL SING ALONG EN WORKSHOP

zondag 7 september 2014


Nadat ik ben begonnen met het artikel mijn maand in een lijstje heb ik besloten ook een artikel te maken met mijn maand in foto's. Elke maand komt er een mijn maand in foto's online en dit is de eerste.Oké nu kan ik eigenlijk niet te veel vertellen want er komt nog een artikel online. Ik was naar de musical sing a long met hele lieve en leuke mensen. 

Samen met Annick en Manou op de foto met Jim Bakkum en Guido Spek. Guido Spek is in het echt zooo knap even serieus.

Nou nog meer van onze geweldige selfiés, weer samen met Annick en Manou. Snel snel snel lees je alles over deze dag

Ontmoet mijn liefste en beste vriendin, zij was ook mee naar de musical sing a long.

Samen met een hele leuke vrienden en nieuwe mensen die ik heb leren kennen een geweldige spel workshop van Cindy Bell gehad. Zo veel gelachen en tijdens improvisatie dingen gedaan die ik niet verwacht had van mezelf, in de vorm van inspiratie om over te praten. Ehmm ik had een kat die koffie heten. Ik weet niet hoe ik hierop kwam, ook snel plaats ik hier een artikel over.

Leuk dagje in de Efteling gehad, een mooie foto van mijn broertje en mij in de leukste attractie gemaand Carnaval Festival. Hahah, wil je weten hoe mijn dag in de Efteling was? Lees het hier.

Deze selfié speciaal voor mijn moeder omdat ze het een mooie foto vind & ik weet dat ze dit leest.

Volgende maand heb ik meer foto's en van meer verschillende dingen.
Liefs, Renée


8 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.