MIJN MAAND IN FOTO'S | THE VOICE KIDS, INSCHRIJVEN EN STARBUCKS

zaterdag 27 september 2014


Vandaag deel ik met jullie een par foto's van door de maand heen, gekte met me broertje, inschrijven voor Amerika en Starbucks. Eigenlijk wilde ik er nog een ander artikel tussen doen maar die komt nu morgen, ik hoop volgende week meer artikelen online te kunnen zetten, 1 ding is zeker. Volgende week plaats ik mijn eerste mijn weg naar Amerika artikel.

Vrijdag ging ik met mijn moeder naar Amsterdam, naar EF om me in te schrijven voor Amerika. 

 OFFICIEEL NAAR AMERIKA!!!! Helaas pas in 2016, kan niet wachten

 Even een fotootje met mamma voor het boodschappen doen. Ik vind het altijd leuk om mee te gaan met boodschappen doen.

Bloggen in de trein, super fijn en handig. Jammer dat er mensen mee lezen soms, arghh zo vervelend. Stiekem vind ik het ook wel ongemakkelijk als mensen mee lezen of kijken als je het door hebt. Hou je bezig met je eigen dingen, please.

Selfiés maken met me broertje, ik geniet daar van. Lekker gek doen samen. Hier waren we onderweg naar Hilversum voor the voice kids.

 Dit was op een donderdag avond, ik was om 4 uur uit en moest om 8 uur ergens in Amsterdam zijn. Voor mij heeft het op dat moment geen nut om naar huis te gaan want als ik thuis ben mag ik meteen weer terug. Ik ging even een hapje eten in de stad en besloot daarna naar de Starbucks te gaan op het centraal station, ik had nog een volle stempelkaart dus maar snel de pumpkin spice latte proberen, oehh ik ben verliefd.

 Gewoon even een leuke foto van me broertje,  dit is in de parkeer garage van het mediapark waar hij steeds naar beneden renden.

 THE VOICE KIDSSS, verder mag ik er nog niks over plaatsen maar als het op tv komt komt er een artikel over online :)

 Dit soort foto's zul je niet vaak voorbij zien komen, ik fiets namelijk bijna nooit. Waarom!? Ik ben een luie student die zeer goed gebruik maakt van de studenten ov. Stiekem vind ik het niet goed van mezelf, ik word er namelijk zooo lui van en met de bus duurt het nog een kwartier langer ook.

We gingen bij opa en oma eten, toen besloten we een lepel op onze neus te doen stiekem was ik hier zo kinderachtig om dit te doen. Dit vind ik wel een leuke afsluiter voor deze maand.

Liefs, Renée

6 opmerkingen

 1. Zeker een leuke afsluiter! Gaaf dat je naar Amerika gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, jaaaa. Ik ben ook heel blij dat ik het ga doen!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk verslagje! Super tof dat je naar Amerika ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben wel echt super benieuwt naar dat artikel over the voice kids ;)

  Ik heb je blog net ontdekt :) Maar ik ben nu al fan <3

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het artikel over the voice kids is helemaal klaar, maar helaas mag ik het pas plaatsen als het op tv komt. Zit niet te wachten op een boete, duurt nog een hele tijd sorry.Wat een lief compliment <3

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.