MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | AMERIKA, THE VOICE KIDS EN BACTERIĒN

maandag 22 september 2014

Even gek doen met me broertje in het mediapark Hilversum 

Deze week ben ik naar the voice kids geweest waar ik niks over mag zeggen, ben ik naar Amsterdam gegaan voor Amerika en las ik iets over bacteriën van poep op je hand gadverdamme


Gezien - The voice kids, samen met me oma broertje en moeder ben ik naar Hilversum gegaan voor the voice kids aflevering bij te wonen.

Gehoord  - Ik las in een column van Celinde Schoenmaker over dat 1 op de 4 mensen bacteriën van poep op hun handen heeft, gadverdamme! Nu staat het bij gehoord maar dat komt omdat mensen in mijn klas het er ook over hadden, gadverdamme gadverdamme. Ik heb besloten me anti bacteriële handgel maar weer in me tas te doen. De gedachten alleen al bleghh.

Gelezen - Ik moet toe geven dan ik het lezen een beetje heb laten liggen maar ik ben weer begonnen met the fault in our stars, ik wil en zal het boek uitlezen.

Gekocht - Kaartje voor NEONSPLASH, het feest is pas in november maar ik heb er echt zin in. Ook staat het op mijn day zero lijst om naar zo'n feest te gaan, ik kan niet wachten

Gedaan - Gesprek voor Amerika! Vrijdag ging ik samen met me moeder naar Amsterdam voor een gesprek voor Amerika, het is officieel. 19 september 2016 ga ik 9 maanden naar Amerika, hallo New York the city that never sleeps. Ik denk dat ik aparte artikelen ga schrijven over Amerika, mijn weg naar Amerika.

Gedacht - Vorige week was ik niet zo heel positief over dat mensen te snel oordelen maar deze week hebben mensen echt laten zien dat er fijne mensen op de wereld zijn, dit klinkt heel heftig als of ieder mens hetzelfde is. Een lief omaatje stopte voor mij zodat ik kon oversteken terwijl ik moest wachten, super lief en samen met Rowan was ik te laat omdat onze trein niet reed door een naakte man op het spoor ... We belde ons netjes te laat en later in de bus belde die mevrouw ons terug om te zeggen dat we niet naar school hoefde omdat we studiedag hadden. Helaas was dat voor ons niet zo omdat we een stagiaire hebben maar super lief.

Gekregen - GRATIS IJS!!!! Onderweg naar het station om naar huis te gaan stond een vrouw in de buurt van school bonnen uit te delen voor een gratis ijsje, daar zeggen we geen nee tegen! Omdat ik me laptop mee naar school wil heb ik natuurlijk een laptop hoes nodig, maar ik vind ze redelijk prijzig en wist niet welke ik wilde. Mijn lieve moeder heeft er dus één voor me gemaakt tot ik iets vind die ik echt wil, maar stiekem denk ik dat ik gewoon deze hou.

Gegeten - Oreo met melk, oreo is echt mijn grote liefde!Gepland - Je hebt vast gemerkt dat deze week eigenlijk niet veel op mijn blog was, dit komt doordat ik deze week niet echt inspiratie had en alles een beetje zat was, school is redelijk vermoeiend maar wel in positieve zin. Ik heb al de hele week last van heftige hoest aanvallen waar ik niet van af kom en waardoor ik slecht door slaap. Ik besloot daarom alleen iets te plaatsen als ik er zeker over was dat het goed genoeg was. Ik heb niet stil gezeten ik wil artikels gaan schrijven over mijn weg naar Amerika, nu zal dat nu nog niet veel zijn maar hoe dichter bij het komt wordt het vast steeds meer. Verder ga ik zondag met mijn broertje naar Walibi, als het goed is.

Liefs, Renée

20 opmerkingen

 1. Zo leuk dat je naar The Voice Kids gegaan bent met je oma! Super gezellig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt mij ook nog wel eens gaaf om naar zo'n tvopname te gaan. En dat je naar Amerika gaat.. Heel erg jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, lief! Duurt nog 2 jaar hoor, ja is ook zooo leuk!

   Verwijderen
 3. Wat leuk om je week in zo een lijstje weer te geven! Heb ik nog nergens anders gezien. Ik vond het echt grappig en leuk om te lezen! Wat ontzettend gaaf zeg dat je voor 9 maanden naar Amerika gaat!! Ik ben heel erg benieuwd wat je allemaal voor avonturen daar gaat beleven! Ik blijf je zeker volgen, want dat wil ik niet missen :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dank je wel! Ik ben zeker niet de enige. Als je www.beautybydenies.nl zoekt zie je ook zo'n lijstje, ik heb het namelijk van haar overgenomen. En er zijn vast meer blogs maar wat leuk om te horen! Wat lief en jaaa ik heb ook zoveel zin in Amerika, nog 2 jaar wachten .... :(

   Verwijderen
 4. Volgens mij had ik het al eens gevraagd maar ik ben super benieuwd wat je gaat doen in Amerika.. Ben er zelf een keer 7 maanden geweest maar zou graag nog eens iets willen doen dus een post erover zou ik heeel graag willen hihi. Of als je er al iets over hebt waar ik overheen gelezen ..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal van de week een artikel over schrijven, leuk om te horen! Ohh wat gaaaaf!!!! Wat heb jij gedaan? Ik ben echt benieuwd!!!

   Verwijderen
 5. o wauw amerika! en die kop melk met oreos <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk dat je bij The Voice was! :) En ik zou het heel leuk vinden om over je reis te lezen. 9 maanden gewoon! Wauw!

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad ook echt heel leuk! JAAAA, ik heb er nu al zo'n zin in!

   Verwijderen
 7. Wat gaaf dat je gewoon naar Amerika gaat. Dat is gewoon een droom die uitkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat superleuk zo'n artikel! En wat tof dat je naar Amerika gaat whaah!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk idee! Leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.