NEW IN | MACBOOK PRO

maandag 8 september 2014

Een MacBook Pro 13 inch, yesss! Mijn laptop deed het al een tijdje minder goed. Wat wil je dan ook van een zes jaar oud ding haha. De bedoeling was dat ik mijn MacBook pas in oktober zou kopen maar aangezien deze in de aanbieding was op bol.com heb ik besloten deze nu toch maar te kopen. Ik ben er super blij mee, toch zijn er ook een paar dingetjes waar ik aan moet wennen. Eerlijk is eerlijk, ik wilde nooit een Apple. Niet omdat het me geen fijn product leek maar om het feit dat het zo duur is en dat het eigenlijk in mijn ogen meer een merk is dat iedereen wil hebben. Toch besloot ik een Apple te nemen nu mijn laptop een beetje aan het overlijden was. Waarom? Omdat ik over twee jaar naar Amerika ga, ze werken daar met Apple en als er wat is met mijn MacBook kan ik daar ook naar de Apple store al heb ik dan een Acer werkt minder makkelijk. Ook omdat ik van iedereen om mijn heen hoor dat het een fijne laptop is en fijn werkt. Iedereen heeft gelijk, wat is de MacBook een fijn product.


Wel wennen, het werkt allemaal even net iets anders. Gek maar te gelijke tijd ook leuk, nieuwe dingen ontdekken en uitvinden. Vind ik altijd leuk, alles is zo anders op een MacBook. Me documenten heb ik twee dagen over gedaan tot ik erachter kwam dat dat gewoon via een soort app kan op me bureaublad. Na een week kwam ik er pas achter waar mijn SD kaartje in moest, dankjewel Danique! Ik begreep hier totaal niks van. Ook de oplader vind ik redelijk lastig. Het is via een magneet maar werkt zo vaak tegen dat die er niet makkelijk in gaat. Alles moet dus even wennen. Zo erg wennen is het verder ook niet, als ik nu op mijn oude laptop zit om alles over te zetten is dat al weer wennen omdat ik dan redelijk gewend ben aan mijn MacBook, grappig om dat te merken.


Ik ben echt zo verliefd op het model en hoe het werk. Lieve MacBook welkom in mijn leven. Ik hoop dat we veel jaar nog samen door gaan brengen. Hahah, oké dat was mijn mooie liefdes verklaring aan Apple. Ik neem mijn woorden terug over dat ik nooit iets van Apple neem en dat het maar een merk is. Wat een fijn fijn fijn ding is dit zeg.

Liefs, Renée

12 opmerkingen

 1. Ik heb 'm ook, maar dan met het retina scherm! Als je tips nodig hebt of vragen hebt, je weet me te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oehh, ik twijfelde of ik die met retina scherm wilde. Lief, dankjewel!

   Verwijderen
 2. Tof! Ik wil er al heel lang één maar ik vind de kracht niet om er voor te sparen dus dan denk ik dat ik m niet graag genoeg wil.
  Wat ga je in Amerika doen? :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik ook niet, maar ik moest van mezelf verplicht geld apart zetten. Ik ga negen maanden "studeren" in Amerika - New York :)

   Verwijderen
 3. Haha grappig dat je zo denkt te moeten wennen aan je MacBook maar ondertussen ook weer moet wennen aan je oude laptop! Ik twijfel nog heel erg tussen een MacBook of een iMac, blijft lastig.. Maar omdat ik niet beide tegelijk wil kopen moet ik het nog even uitvechten haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, je dat is inderdaad gek om te merken. Ehm iMac of Macbook, lastig. Ik denk dat je daarvoor realisaties moet gaan kijken of je je het vaak mee wilt nemen en of je altijd op de zelfde plek er mee wilt zitten. Als je dat soort vragen aan jezelf stelt kom je er snel achter wat beter voor je werkt. :)

   Verwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik ben ook altijd al een beetje tegen Apple geweest, maar snap jou reden heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was inderdaad ook tegen Apple, ik vond het maar een merk dat iedereen wilde en dat ze daar belachelijk veel geld voor vroegen. Maar nu is het inderdaad wel beter. :)

   Verwijderen
 5. Ik wil er zelf ook graag eentje! Het enige wat me tegenhoud is de prijs..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijp ik heel goed, was het bij mij ook. tip: let op de acties op bol.com en bij de mediamarkt :)

   Verwijderen
 6. Wat tof dat je naar Amerika gaat! Macbooks zijn zo fijn, veel plezier er mee :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, zo veel zin in. Ook al is het pas over twee jaar. Ja dank je wel Lotte! :)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.