EET DAGBOEK | RIJSTWAFEL, EI EN THEE

woensdag 29 oktober 2014

Vandaag heb ik weer een eet dagboek dat ik met jullie wil delen. De klok ging een uur achteruit en had dus een uurtje meer slaap. Deze dag kwam ik rond twaalf uur uit mijn bed en heb dus de echte structuur van een dag met eten niet meer. De foto's worden wel steeds minder helder doordat het tijdens het avond eten al donker was en ik niet de goede kleur lichten heb. 


Voor het eerst liet ik mijn moeder rijstwafels mee nemen omdat ik op internet een rijstwafel met ei zag. Dit leek mij lekker en nam deze met de boodschappen mee. Of nou ja ik legde het gewoon in de kar van mijn moeder toen ik mee ging met boodschappen. Mijn dag begon dus met een rijstwafel met een zacht gekookt ei met peper en zout. Lekker een zacht gekookt eitje er extra bij, beetje dubbel maar lekker.


Een lekkere kop thee erbij met de lekkere smaak gekarameliseerde peer, dit vind ik persoonlijk een echte winter smaak. De thee heeft zo'n lekkere geur en hij is al redelijk zoetig van smaak waardoor ik er zeker geen suiker in hoef. 


Het is winter en dan drink je ijsthee, oké dat kunnen we nog begrijpen Renée maar ijsblokjes? Het zit dus zo mijn broertje had een verrassing voor mij. Ijsblokjes van ijs thee zodat het niet waterig werd, vandaar de ijsblokjes. Als hij die niet had gemaakt had ik never ijsblokjes in mijn ijsthee gehad.


Maaltijd salade met pasta en kip, nom nom nom .


Lekkere warme chocolade melk met marshmallows, oké deze chocolade melk was dus totaal niet lekker. Er zat een vanille smaak in en ik hou van vanille maar dit rook en proefde zo niet lekker, helaas.


Thee, lekker een avondje op de bank met mijn moeder met een lekkere kop thee. Ik had de lekkere smaak alweer gekarameliseerde peer, mmmm. 

Zo zag mijn dagje eruit in eten, wat vind jij nou echt lekker nu de wintertijd weer is begonnen om te eten? 

Liefs, Renée

20 opmerkingen

 1. Oh yum, die pastasalade met kip ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh jeej dat ziet er allemaal lekker uit. Die eerste mok heb ik ook, haha! Die maaltijdsalade lijkt me echt superlekker! Nu het winter wordt, ben ik toch een fan van stamppot rauwe andijvie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou ook echt van stamppot! Andijvie is mijn lieve maar dan met veel spekjes en het liefst aardappelpuree met veeel kaas! X

   Verwijderen
 3. Hhhmmm! Die ijsthee ziet er heel mooi uit!
  Leuk eetdagboek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa is ook zoo lekker alleen zoo koud! Lief, dankjewel <3

   Verwijderen
 4. Oohh die thee is zoo lekker! Ik heb 'm standaard op m'n bureau staan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rijstwafel met ei en die salade, omg! Ik houd van salade ! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rijstwafel met ei?! Serieus nog nooit geprobeerd! Klinkt wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik heb het vorige week voor het eerst geprobeerd en het is zooo lekker! Maar smaken verschillen natuurlijk :)

   Verwijderen
 7. Echt alles ziet er gewoon lekker uit! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rijstwafel met ei <3 Ik heb een pannetje wat net zo groot is als een rijstwafel, dus dan past mijn gekookte eitje (mét zachte dooier) perfect hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als nog blijft die chocomelk er erg lekker uit zien haha.
  Nu heb ik dus zin in ei.. of gewoon iets anders eten.. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ziet er ook zeker lekker uit, tot je het op drinkt. Baalde zoo, hahaha jij met je eten! <3

   Verwijderen
 10. Zó simpel, maar tegelijkertijd heeft het een luxe uitstraling. Dit ga ik ook maar eens proberen! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.