MIJN FAVORIETE TV PROGRAMM'S/SERIES

donderdag 9 oktober 2014


Series, iedereen heeft zijn eigen favoriete serie. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete tv programma's. Ondanks dat ik eerlijk gezegd niet heel veel tv kijk maak ik graag tijd vrij om af en toe eens lekker onder uit te zitten en één van mijn favoriete tv programma's te kijken.HOLLAND'S NEXT TOP MODEL - Wat een geweldig programma, even lekker een programma waar je niet zo veel over na hoeft te denken. Je kunt gewoon lekker neer ploffen en kijken. Ik geniet van dit soort programma's. Dit seizoen heb ik ook weer een favoriet en mensen waar ik me aan irriteer. Kijk je het ook? Wie hoop je dat er wint?

UNFORGETTABLE - Eigenlijk hou ik helemaal niet van series zoals CSI, NCIS en al die andere misdaad oplos programma's. Ik kan daar niet zo goed tegen, bloed, dode mensen, jakkie. Op een één of andere manier vind ik unforgettable wel echt geweldig. Ik denk dat het komt door de nieuwe variant. Dat er iemand is die niks vergeet, super tof maar ook eng te gelijke tijd.

PRETTY LITTLE LIARS - Ik zei altijd ik ga dit niet kijken, die hype van iedereen. Tot ik één aflevering keek, wat een geweldige serie. Dan denk je te weten wie -A is en dan is het die gene toch niet. Nu zitten we in seizoen vijf en er gaat een gerucht dat er nog twee seizoenen komen. Aan de ene kant denk ik yess, dan kan ik nog lekker geniet van de serie en aan de andere kant ben ik er ook wel een beetje klaar mee en gaat het te lang door. Stiekem wil ik weten wie -A is.

SWITCHED AT BIRTH - Deze serie kwam ik met toeval tegen, me moeder en ik keken tv en dachten dat we een film keken. Voor wie het niet kent het gaat over twee gezinnen waarvan hun kinderen zijn verwisseld in het ziekenhuis. De ene familie komt bij de andere familie wonen om hun echte kind te leren kennen en blablabla, er gaat van alles mis en van alles goed zoals in alle series. Het idee vind ik zoo gaaf. Het jammer er aan vind is dat ik dacht dat ik een film keek en het een serie bleek waarvan nu al drie seizoenen zijn. Seizoen één en twee heb ik heel erg gevolgd en nu kijk ik het eigenlijk niet meer. Ik vind het jammer dat het geen film was want ik denk dat dat zoveel toffer zou zijn. De serie is wel echt een aanrader.

GOSSIP GIRL - Een serie die bijna iedereen wel heeft gezien. Blaire en Chuck, jongens dat is toch geweldig! Ik vond wel dat er te veel seizoenen waren. Het duurde allemaal zo lang. Een serie waar ik eigenlijk niet bij na hoefde te denken. Neer ploffen en lekker Gossip Girl kijken. Genieten!

Verder kijk of keek ik niet echt een serie vast, tuurlijk heb ik ook Goede tijden, Slechte tijden gekeken en kijk ik het heel af en toe nog op een avond. Soms kijk ik ook op de moment Spangas en het Verborgen Eiland. Kinderseries!? Ja kinderseries, waarom? Omdat in beide series er iemand in speelt die ik ken, haha. Anders had ik dat stiekem ook niet gekeken.

Ken je nog series die het kijken waard zijn? 
Liefs, Renée


12 opmerkingen

 1. Switched at Birth kijk ik ook! Gossip Girl heb ik ook helemaal gekeken, PLL ben ik seizoen 3 afgehaakt. Als ik dit lijstje zo lees denk ik dat je The Fosters ook erg leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh bedankt voor de tip, ga er zeker naar kijken! Begrijp dat je afhaakt, duurt zo lang! Switched at Birth is leuk!

   Verwijderen
 2. Ah Hollands Next Topmodel is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke post! Misschien vind je Scandal, Arrow en Revenge ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk eigenlijk geen van alles meer.. Ben erg slecht in het volgen van series..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, heb ik ook last van gehad maar kijk het met iemand samen dus dan kijk je het sneller als je samen bent :)

   Verwijderen
 5. Ik vind HNTM en Gossip Girl ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk ook graag naar HNTM en Pretty Little Liars.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.