MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | THE NORMAL HEART, EIGEN DOMEIN EN VAKANTIE

maandag 13 oktober 2014
Deze week weer mijn week in een lijstje, ik ben naar the normal heart geweest, zit na te denken over een eigen domein, school en at me eerste Bossche Bol. Wil je weten hoe me week was, klik dan op lees verder.


Gezien - Ik ben naar het theaterstuk The Normal Heart geweest, wat prachtig! Wil je weten wat ik er van vond, lees het HIER! Ook wat ik echt et benoemen waard vind, ik was laatst op het station in Amsterdam. Er staat een piano, vast hebben mensen er over gelezen of hebben het zelf gezien. Zo mooi dat er zoveel mensen muzikaal zijn en naar elkaar kijken en ervan geniet. Ik was er samen met Gabriëlla vriendin/klasgenoot en wij wilde zelfs onze trein ervoor missen wat we uiteindelijk niet hebben gedaan maar het feit dat we dat wilde zegt heel veel. Er is nu een filmpje op YouTube gezet dat er een meneer speelt, er een vrouw bij komt zingen en iemand erbij gaat dansen. Wauw, wat prachtig om te zien en te horen, prachtig piano spel, prachtig nummer, prachtige stem en wat een geweldig prachtige korte dans!Gehoord - Dat ik moet durven te falen en dat ik als een boer praat. Hahaha, dit klinkt allemaal heel raar maar we hadden op school gesprekjes en dit was het commentaar. Positief, niet echt maar misschien ook wel. Dat ik als een boer praat is trouwens een grapje, soort van. Of ik moet durven te falen positief is weet ik niet.

Gelezen - Niks!? Oké niet helemaal waar, blogs! Heel veel blogs, verder niks. Van de week maar weer eens een tijdschrift lezen en op vakantie eindelijk verder in mijn boek, ik ben een slechte lezer. Ik herinner me nog me eerste aller eerste artikel over twee boeken die ik nieuw gekocht had en ze zou reviewen voor me blog, nou zie jij een review? Nee, ik ook niet. Drie maanden later, beste lezer ever. NOT.

Gekocht - Een school online reken licentie, wauw beste aankoop van het jaar, not. Ik ben er weer lekker op tijd bij en moet ook nog Nederlands kopen, goed bezig Renée.

Gedaan - TE VEEL, naar school, naar school, naar school. Nu lekker herfst vakantie, NODIG!

Gedacht - Ik wil een eigen domein kopen en ik zat te denken, als ik een domein koop wil ik eigenlijk Renee's Blog Life veranderen naar Renee Raadsheer, gewoon mijn voor en achternaam. Het voelt beter om het zo te doen, wat denken jullie want ik weet het niet zo goed.

Gekregen - SALARIS! Maar daar heb ik ook heel hard voor gewerkt hahaha, wel echt fijn om je bankrekening te zien, tot de schoolrekening en andere rekeningen komen. Moet je na gaan dat ik nu nog geen huis huur en alles wat later wel gebeurt. Geld vliegt eruit, besef moment 

Gegeten - Me moeder was naar Den Bosch met me oma en nam een Bossche bol mee, ik had er nog nooit één gegeten. De eerste paar happen vond ik zoo lekker maar daarna zat ik al vol. Ik hou niet van slagroom en dat soort bladerdeeg of ander deeg wat er tussen zit, maar de eerste twee happen waren wel lekker.

Gepland - VAKANTIE! Turkije, lekker genieten van vakantie! BLOG GERELATEERD; Ik ga proberen om de dag te bloggen, ik wil meer regelmaat in mijn blog. Ik doe me best echt echt waar. Alvast sorry als het niet lukt, nu komt er blablabla over school, moeheid en inspiratie maar ik wil het echt. Als je iets wilt lezen op mijn blog laat het weten en misschien schrijf ik er dan een artikel over, heb je tips; ALTIJD WELKOM.


Liefs, Renée

4 opmerkingen

 1. Als je je naam wilt veranderen moet je het gewoon doen! Leuk dat je een eigen domein gaat nemen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je mening Denise! Jaa ik wil het zoo graag! <3

   Verwijderen
 2. Als je je naam wilt veranderen, DOEN! Geniet van je vakantie lieverd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Eilish!! Dankjewel voor je mening, super fijn! <3

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.