MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | VAKANTIE, BOOMPLANTDAG EN PATAT

dinsdag 21 oktober 2014


Vandaag weer een mijn week in een lijstje. Normaal plaats ik dit artikel op maandag maar aangezien ik om de dag plaats komt dit artikel voortaan de ene week op maandag en de andere week op dinsdag. Deze week was ik op vakantie, at ik veel te veel patat en was en een boomplantdag. 

Gezien - Een prachtig land, zon, zwembad water, glijbanen en veel mensen. We waren in Mamaris, wat een prachtige plek in Turkije zeg. Me broertje vertelde dat hij had gehoord dat Turkije een armland is maar dat hij er niks van terug ziet, wel logisch want het is een toeristisch gebied. Er is veel natuur, veel bergen en het is prachtig. Alleen het strand is helemaal niks, normaal zou ik dat erg vinden maar het hotel is helemaal prima en ik vermaak me wel. 

Gehoord - 18 oktober was er een boomplant dag op de natuurbegraafplaats waar mijn broer ligt begraven. Tijdens zijn begrafenis is er veel geld op gehaald door vrienden van me vader en zijn vrouw en er zijn veel bomen van gekocht, ze hebben die geplant 18 oktober en helaas kon ik daar niet bij zijn maar ik weet zeker dat het een bijzondere en mooie dag was. 

Gelezen - Veel tijdschriften en geen boek zoals ik wilde, slecht slecht slecht. Vandaag vlieg ik terug en dan ga ik maar mijn boek lezen als ik niet in slaap val in het vliegtuig of super veel fijn krijg aan me oren waardoor ik nergens meer zin in heb. 

Gekocht - Een nieuwe zonnebril. De zonnebril die ik mee nam was niet meer goed. Ik had een zonnebril met glazen waar je jezelf in kan zien als je naar mij kijkt, het is helemaal gaan scheuren en de bril was niet meer mooi en keek ook niet meer zo fijn. Ik kocht een nieuwe op vakantie en heb mijn andere zonnebril lekker achter gelaten. 

Gedaan - Aan het zwembad liggen, eten, drinken, zwemmen, schaken met mijn broertje hahaha, tijdschriften lezen en huiswerk maken. Als je op vakantie gaat wat doorloopt in je school moet je huiswerk maken. Helaas was dit een heel verhaal schrijven en ging het iets minder makkelijk als ik hoopt, eind goed al goed het is af en verstuurd. 

Gedacht - Eigenlijk niet zo veel, vraag me wel heel erg af waarom Noord-Holland eerst vakantie heeft en daarna pas de rest van Nederland. Verder heb ik niet zo veel mee gekregen en heb ik lekker genoten. Soms ook wel lekker geen internet, behalve die paar keer in de avond waar de verbinding heel slecht was dus eigenlijk niks gedaan heb behalve lieve reacties op me blog lezen en zien dat ik de 60 volgers heb gehaald, lief en super leuk! Vanaf morgen weer lekker naar school, maandag en dinsdag zijn de zwaarste dagen en daarna is het op school rustig dus ik vind het niet zo erg, rustig weekje. 

Gekregen - Een nieuwe bikini, op vakantie was ik zo niet blij met mijn bikini. Hij zat niet fijn en het was gewoon niks. Omdat mijn moeder ook een nieuwe bikini moest hebben zijn we op jacht gegaan en heb ik een nieuwe bikini gekregen. 

Gegeten - TE VEEL toetjes en TE VEEL, VEEEL TE VEEL patat. Die patat vind ik echt een beetje jammer maar ik vond de rest niet zo lekker. Het eten was prima, maar ik ben een moeilijke eter. De toetjes vond ik niet zo erg en de komkommer was ook heerlijk. 


Gepland - Naar school gaan en lekker bloggen. Ik heb vanaf vorige week besloten om de dag te bloggen en tot nu toe is het elke dag gelukt. Nu moet ik eerlijk zijn, ik had alles behalve dit artikel vooruit gepland omdat ik op vakantie ging en niet wist of ik wifi zou hebben. Ik heb het maar je wilt niet weten hoe slecht het is haha. Maar als ik een hele week vooruit kan plannen moet het nu ook lukken, toch? Ik heb ook dingetjes op vakantie gefilmd, ik wil hier één filmpje van maken om een beeld te geven van mijn vakantie, maar aangezien de filmpjes het op mijn macbook niet doen moet ik even een oplossing vinden hoe ik dit ga doen en anders lukt het helaas niet, gelukkig heb ik ook foto’s. 

Hoe was jou week? 

Liefs, Renée
8 opmerkingen

 1. Klinkt erg leuk! Vakantie en wifi.. Het lijkt wel alsof het signaal steeds express wordt verslechterd haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk moet je geen wifi op vakantie hebben, misschien tegen betaling voor mensen die het echt nodig hebben. Je gaat op vakantie en dan zit iedereen in de lobby. Ehmm zelf ook schuldig haha!

   Verwijderen
 2. Wat heerlijk dat je zo genoten hebt van je vakantie! Klinkt allemaal erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah toetjes toetjes en nog meer toetjes!
  Dat hoor ik alllltijd van mensen die daar op vakantie gaan hihi.
  Lijkt me heerlijk! Zeker wel balen dan weer terug met dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is echt een dingetje daar! Gelukkig maak je mij niet zo heel blij met die zoete dingen maar zat ik vooral aan de meloen. Jaaa ik bevries nu, maar stiekem wist je dat al! <3

   Verwijderen
 4. Ik hou van zonnebrillen! Ga jij je nieuwe ook aan ons showen? :D

  Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja tuurlijk kan ik ze laten zien! Even kijken of ik dat in een artikel erbij doe of een apart artikel maar je krijgt ze te zien!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.