MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | WHATSAPP GROEP, BROERTJE DE DJ EN NIEUWE HEADER

maandag 27 oktober 2014


Vandaag weer een mijn week in een lijstje, ik vertel onder andere over een whatsapp groep met bloggers met iets leuks wat we gaan doen en mijn broertje zijn optreden. Verder lekker druk met school en had ik een bedrijfsuitje.


Gehoord - Ik moet over twee weken een opdracht in leveren, een interview van tien vragen. Het interview moet met iemand zijn die een hbo opleiding volgt dat mijn interesseert. Oh oh oh ik weet het niet.

Gelezen - ik las op de instagram van Rebecca dat ze naar een kerstmarkt wilde, ik reageerde daarop met mijn ervaring en tips van kerstmarkten. Door deze post kreeg ik ook zin om naar een kerstmarkt te gaan en reageerde dat later ook onder haar post, een paar minuten later kregen een paar meiden en ik een instagram privé berichtje met dat ze het echt wilde. Het leuke ervan was dat wij het ook allemaal echt wilde. Hierdoor ontstond een whatsapp groep en nu staat er dus op de planning dat we naar de kerstmarkt gaan, de datum blijft nog een beetje slingeren maar ik heb er zin in Lonneke, Eilish, Desiree, Sharmaine, Milou en Rebecca.

Gezien - Mijn broertje volgde voor de vierde keer een dj workshop. Hij had vrijdag zijn afsluiting, ik ben zoo trots op mijn lieve broertje. Zo leuk om te zien hoeveel plezier hij hier in heeft.


Gekocht - Voor me gevoel niks, goed zo Renée je mag trots op jezelf zijn. Als ik op mijn bankrekening kijk staat er ook niks. Ja grote club actie lot is afgeschreven maar die heb ik al een hele tijd geleden gekocht van mijn broertje.

Gedaan - Ik heb mijn header veranderd, dankjewel voor de tip Sharmaine. Ik was er een beetje klaar mee en ik weet nog steeds niet zo goed wat ik wil. Ik heb nu ook een andere header klaar maar die kan pas online als ik een eigen domein heb ivm de naam. Ik denk dat ik hulp ga vragen bij het design van mijn blog en dat gelijk doe met een eigen domein, maar voor nu even dit. Ook had ik een bedrijfsuitje, we gingen bowlen met ze alle. Het was super gezellig, ik was natuurlijk weer een natuur talent hierin, helaas pindakaas.

Gedacht - Aaah, maandag en dinsdag mijn eerste examens en stiekem vind ik het heel spannend. Het zijn examens waar je niet voor kan leren, ik heb Engels lezen en Nederlands debat, voor het debat moet ik wel informatie zoeken maar meer dan dat kan ik niet doen en Engels hopen dat je het begrijpt, ahh spannend.

Gekregen - Een nagellakje van the body shop om te testen, oehh moooi kleurtje. Hier over heb ik morgen een videochat met meer meiden die de nagellakjes testen, misschien dat ik er een artikel over schrijf maar weet ik nog niet zeker.Gegeten - Rijstwafel met gekookt ei, yummmie en frozz ijs met kersen en amandel. Van de week komt er weer een eetdagboek online.

Gepland - Deze week heb ik project week, het bestaat uit repeteren, repeteren en repeteren. Oh en examens. Verder heb ik niet echt iets op de planning staan, even een rustig weekje.

Hoe was je week en heb je iets leuks op de planning staan?
Liefs, Renée

10 opmerkingen

 1. Haha die eerste foto, zo tof! Ik heb ook super veel zin in ons kerstmarkt avontuur:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, lief! Het was in Turkije op het vliegveld haha. Jaaaaa !!

   Verwijderen
 2. Wat super leuk dat je broertje zo een passie heeft voor dj'en (?) Wie weet wat ie gaat bereiken :D
  Hoop zo onwijs dat de kerstmarkt door gaat! Zou zo ontzettend leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja ik denk dat je dat ook zo schrijft. Maar het is super fijn jaa en ik hoop het ook zo erg!

   Verwijderen
 3. Wat een leuk artikel! Super tof dat je nagellakjes van TBS heb gekregen om te testen. En wat gezellig dat jullie naar de kerstmarkt gaan, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dankjewel! Jaa vind het super leuk dat ik dat mag doen. Jaaa zeker gezellig!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.