MUZIEK, IK GENIET ERVAN

woensdag 15 oktober 2014Muziek is echt de beste uitvinden ooit. Het liefst luister ik de hele dag muziek, dan voelt het alsof ik in een film zit. Dat klinkt gek maar in films wordt er vaak zacht muziek gedraaid onder scenes, daardoor wordt er al snel een sfeer neergezet en zo voelt het ook als je muziek luistert terwijl je een gesprek hebt met iemand bijvoorbeeld. Muziek kan echt mijn humor bepalen, als ik even een dipje heb kan muziek me zo blij maken. Vandaag deel ik met jullie muziek waarvan ik geniet. Ik hoop en denk dat ik muziek met jullie deel die nog niet iedereen kent. Tuurlijk hou ik van Miley Cyrus, Ariana Grande, Sam Smith en andere artiesten. Natuurlijk luister ik die ook vaak maar ik wilde muziek met jullie delen waarvan ik denk dat niet iedereen het kent en waarvan ik echt echt geniet. Wil je weten over welke nummers ik het heb, klik dan snel op lees verder. 


Sarah Blaine - Never get to heaven 


Sarah Blaine, wat een prachtige stem en wat een fijn diverse nummer. Ik heb niet echt wat te zeggen over het nummer maar wilde het graag met jullie delen. 


Side Effects

When i'm gone

Bad Day

Side Effects is een mini serie van AwesomenessTV op YouTube, een soort van musical serie. Het verhaal is heel interessant. Tijdens de scenes gebruiken ze liedjes die passen bij de situatie. When I'm gone en Bad Day zijn twee liedjes hiervan en ook mijn favoriete nummers alle afleveringen. 


Sara Bareilles - Gravity


Ik ken dit nummer al redelijk lang, ik vind de stem van Sara Bareilles prachtig en geniet nog steeds van het lied. 


Celinde Schoenmaker - jij


Voor wie Celinde Schoenmaker niet kent, ze is een musical actrice. Ze zingt het lied jij uit de musical Ghost. Deze musical zou naar Nederland komen maar is helaas gecanceld. Celinde Schoenmaker is in mijn ogen één van de beste musical actrices in Nederland/Engeland. Haar stem is prachtig. De tekst van het nummer is ook echt prachtig. 


Mathilda the musical - Medley


Een medley van Mathilda the musical. Deze medley heeft heel veel indruk op mij gemaakt en het is zeker het kijken waard, naar mijn mening ook voor mensen die niet van musical houden. Het is zo strak, prachtig gezongen en de man die begint wauw, zo gaaf!


Love Story - Wat neem je mee?


Love Story, een prachtig verhaal en een prachtige musical met Celinde Schoenmaker, Freek Bartels en meer geweldige musical artiesten. Wat neem je mee is een lied uit de musical en geeft meteen een beeld van de musical en het verhaal, een prachtig nummer van een prachtige musical


Ludovico Einaudi 

Divenire

Fly


Ludovico Einaudi is een pianist, het tweede nummer Fly zou je kunnen kennen van de film Intouchable. Sinds de film ben ik muziek gaan luisteren van Ludovico Einaudi, wat een prachtige muziek stukken. Vaak ga ik na een lange dag even lekker op bed liggen met zijn muziek stukken hard aan, even niks en geniet van mijn muziek stukken, wauw zo prachtig.


Zara Larsson 

She's not me (1&2)

Carry me home 

Zara Larsson is een zangeres uit Zweden, ze heeft toen ze klein was Sweden's got talent gewonnen. Nu een paar jaar later heeft ze meerdere nummers uitgebracht, haar stem is prachtig en haar nummers vind ik heel mooi.


Liefs, Renée

10 opmerkingen

 1. Ah thanks for sharing Renee! Super fijn om nieuwe muziek te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel graag gedaan, ja dat vind ik zelf ook altijd heel fijn! <3

   Verwijderen
 2. Ik ga deze even opslaan en goed luisteren als ik terug ben van vakantie :) die oordopjes zijn btw ook echt super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oehh, fijne vakantie. Geniet ervan! Jaaa ze zijn leuk hè, helaas komt de foto van weheartit en weet ik niet waar ze vandaan komen.

   Verwijderen
 3. Wauw volgens mij ken ik er nog geen één..
  Komt niet vaak voor hihi.
  Even lekker luisteren nu ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super super leuk dat je er nog geen één kende, waarschijnlijk!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.