NOVEMBER GOALS

vrijdag 31 oktober 2014


Vandaag deel ik met jullie de doelen die ik wil behalen in de maand November. Het is alweer November, jeetje. Over een maand ben ik al weer jarig. De tijd gaat zo zo zo snel, bizar. Ik zit een beetje in de nieuwe dingen fase, ik ben vanaf deze maand namelijk ook van plan elke maand een lijstje te plaatsen met mijn doelen voor die maand. Ben je benieuwd waarom ik deze doelen voor mezelf heb gesteld, klik dan op lees verder!

x Reviews schrijven over producten
Ik heb de laatste tijd een aantal nieuwe producten gebruikt en getest en ik ben van mening dat ik mijn mening met jullie kan delen en ik dat ook graag wil. Ik ga vanaf nu reviews van producten schrijven en plaatsen.

x Kamer opgeruimd houden
Ik kan het wel, echt waar. Mijn kamer is weer eens een bende en dat moet nu echt opgeruimd worden en opgeruimd blijven, ik wil en moet dit van mezelf. Scheelt weer troep en tijd omdat ik het elke keer weer moet opruimen. 

x Lees minimaal één boek
Ik ben er nu wel eens klaar mee, ik heb een stapel boeken dat ik nog moet lezen. Ik ben vier maanden geleden toen ik met mijn blog begon ook meteen begonnen met het boek The fault in our stars en je raad het al, ik ben niet verder gekomen dan pagina zestig. Het wordt tijd dat ik ga lezen.

x Een leuk cadeau voor mijn broertjes verjaardag kopen
Jaaa mijn broertje is elf november jarig en ik wil echt een leuk cadeau voor hem kopen, hij wordt veertien en stiekem weet ik niet zo goed wat ik voor hem moet kopen maar ik ga een leuk cadeau vinden.

x Een eigen domein kopen
Nou ik roep het al een tijdje en nu moet het echt van mezelf. Een eigen domein, over de naam ben ik ondertussen uit. Heeft iemand een tip waar ik het beste mijn eigen domein kan kopen ik hoor het graag want stiekem weet ik het niet zo goed, er zijn zo veel plekken waar je een eigen domein kan kopen. Zelf vind ik het toch professionelere uitstraling hebben. 

x Design van mijn blog veranderen zoals ik het wil
Codes codes codes, ik begrijp er helemaal niks van, toch ben ik het uiterlijk van mijn blog zat. Ik wil dat het er professioneler uit gaat zien en ik ga mijn best daar voor doen. 

x Lunchen of ontbijten bij de Hema
Ik vind het zo leuk om bij de Hema te eten en het is nog lekker ook, dus dit heb ik met die reden op mijn lijstje gezet.

x Contact zoeken met iemand die ik lang niet gesproken heb
Ik ben de laatste twee weken meerdere mensen tegen gekomen die ik al lang niet had gezien en de gesprekken die er uit kwamen vond ik fijn en verrassend. Hoe veel er in een jaar kan veranderen, zo gek. Daarom wil ik met minimaal één iemand contact zoeken. Sociaal doen haha. 

Heb je voor jezelf ook doelen per maand?
Liefs, Renee

14 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je een eigen domein wilt gaan kopen. Ik kan niet wachten om je reviews te gaan lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik wil het echt al een tijdje! Leuk om te horen! <3

   Verwijderen
 2. Leuke goals! Zelf heb ik nu een aantal maanden een eigen domein bij Antagonist, online ingeschreven en 2 uur later was ik online! Nog geen problemen of minpunten ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Suoer leuk en super fijn! Bedankt voor de tip. Die ga is zometeen zeler even opzoeken! :)

   Verwijderen
 3. Leuk Renee, dat "contact zoeken met iemand die ik lang niet gesproken heb" is ook een super doel om mezelf te stellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Milou! Hihi, veel succes en plezier als je het gaat doen! :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke goals, Renée!
  Kamer opgeruimd houden, dat is bij mij een hele moeilijke!
  Zeker wanneer ik even niet weet welke kleren ik zal aandoen, haha ^^
  Succes ermee!
  Liefs, <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, lief van je! <3 Hahah ja dat herken ik! Die kamers ook..

   Verwijderen
 5. Mn design wil ik ook veranderen! Maar ik moet nog even uitvogelen hoe ik offline aan mn blog kan werken, dus zonder dat het meteen wordt aangepast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede punten! Ben benieuwd naar je nieuwe design!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook graag m'n eigen domein, maar zie door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel sites, en zoveel verschillende prijs categorieën , dat ik echt niet weet wat ik ermee aan moet....

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.