SUNDAY TALK | IETS NIEUWS

zondag 26 oktober 2014


Sunday talk, iets nieuws!? Ja iets nieuws. Ik had spontaan zin in iets extra's. Ik heb nu een planning wat betreft mijn blog, om de dag een artikel. Maar er was gisteren al een artikel online? Dat klopt, op dit moment zit ik lekker met een kop thee op de bank, ik heb al aardig wat artikelen vooruit gepland en wilde nog iets schrijven. Je kent het wel, zo'n moment dat je lekker bezig bent en niet wilt stoppen. Ik bedacht daarom iets nieuws, sunday talk. Om de week op zondag komt er geen artikel online, maar vanaf nu wel. Om de week zal er dus een extra artikel komen, een klets artikel.

Vandaag lekker een dagje niks, ten minste zo voelt het. Ik heb vanavond een bedrijfsuitje, na drie jaar. Ik heb er zin in, een avondje gezelligheid met een deel van mijn gezellige collega's. De rest van mijn dag had ik ingepland om te bloggen, maar het is nu half één en ik ben na dit artikel al klaar. Op mijn eetdagboek na maar dat doe ik automatisch door de dag heen. Vandaag dus maar even mijn kamer opruimen, na de vakantie is mijn kamer een bende en niet zo'n beetje ook. Niet alleen ik zelf word er gek van maar ook mijn moeder, dus daar ga ik vandaag maar even verandering in brengen. Wat betreft mijn moeder, na jaren rood haar. Met jaren bedoel ik ongeveer twaalf jaar, is ze nu dus bruin. Op mijn blog staan genoeg foto's van mijn moeder, hier boven zie je een foto's van mijn moeder en mij met haar haar nu. Ik vind het zoo mooi bij haar staan, al vind ze het zelf donker maar goed. Verandering is soms nog zo slecht nog niet. Voor mij was het geheel onverwachts dat het geverfd was, ik kwam uit school en er was niemand thuis. De slimme ik had geen huis sleutel mee en mijn moeder was nog in TAS een tiener activiteiten centrum waar wij vrijwilligers zijn, normaal blijft ze nooit zo lang daar. Het gaat om zes uur dicht en het was al zeven uur, maar goed ik kon het huis niet in en ik moest dus daar heen, wat overigens niet erg is want het is daar altijd heel gezellig. Ik liep daar binnen en boem, ik zag me moeder met een andere kleur haar. Iedereen lachen natuurlijk want daarom waren ze daar nog, ze wilde mijn reactie zien. Mijn broertje hadden ze daar ook al heen gehaald. Iemand van daar had mijn moeder haar haar geverfd want uit zichzelf had ze zit never gedaan, maar goed ik vind het mooi. Ik ben echt trots op mijn moeder dat ze het gedaan heeft. Zo dat was een mooi verhaal. 

Dit is het idee wat ik wil doen met het artikel sunday talk, eens in de twee weken op zondag gewoon even iets vertellen.  Hoe is jullie zondag?

Liefs, Renée

14 opmerkingen

 1. Leuk meis! Gewoon even kletsen, vind ik altijd leuk om te lezen! Ik lig lui in mn pyjamabroek, hempje, dikke trui, sjaal en onder de deken op de bank, met mn laptop en tv kijkend. Hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, ik zelf ook en dacht ga ik ook doen hihi. Zooo lekker, geniet er maar lekker van!

   Verwijderen
 2. Ja even lekker kletsen is soms zo fijn! Ik als muzikant heb vaak altijd een druk weekend. Vandaag dus ook geen chillmodus voor mij! :( Geniet er lekker van! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa zeker, oh jaa ik ken het wel met mijn theater! Maar het is ook fijn om te doen :)

   Verwijderen
 3. hihi leuk artikel, even bijpraten! Ik ben aan 't leren vandaag :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief! Ohhh succes, altijd jammer maar moet ook gebeuren helaas.

   Verwijderen
 4. Heerlijk ontspannen leuk artikel, goed idee van je! Ik heb geen foto's van je moeder met rood haar gezien, maar dit oogt wel natuurljk ik vind bruin haar erg mooi (heb het zelf ook ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dankjewel Lonneke! Jaa denk één of twee pagina's hiervoor wel. Maaar snel komen mijn vakantie foto's online en daar heeft ze nog rood haar :)

   Verwijderen
 5. Leuk! Ik vind dat soort dingen zo super leuk om te lezen altijd:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.