WAT ZIT ER IN MIJN TAS | MEE IN HET VLIEGTUIG

vrijdag 17 oktober 2014


Ik ga op vakantie en neem mee 


|| KAUWGUM: Mentos Breeze mint || LABELLO: Kruidvat pure&Nature || IPOD: Apple iPod met mijn muziek, ik kan niet zonder || MOBIEL: Samsung galaxy S4, mijn geliefde telefoon natuurlijk moet die mee || BOEK: The Fault in Our Stars, misschien dat ik het boek nu eindelijk uit lees || TIJDSCHRIFT: Hier ligt een oude Glamour, we kopen op Schiphol een tijdschrift anders ga ik het nu al lezen || DEODARANT: Dove invisible dry, express geen vloeibare deodorant mee || PASPOORT: Belangrijk (!) || LAPTOP: Mijn geliefde MacBook gaat ook mee, voor huiswerk helaas || ZONNEBRIL: Mijn piloot zonnebril van de Primark in mijn Ray-Ban zonnebril hoesje || 

TAS: Mijn geliefde tas van de Hema

Liefs, Renée

12 opmerkingen

 1. Leuk om te zien wat je mee neemt! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat netjes! Zou ik een voorbeeld aan moeten nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou zo erg van zulke foto's, erg leuk! Heel veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Mijn tas ziet er qua inhoud ongeveer hetzelfde uit voor een vlucht, al neem ik ook altijd nog een koptelefoon mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa die had ik stiekem ook mee maar stond niet mooi op de foto hihi

   Verwijderen
 5. Zo zou mijn tas er ook zo'n beetje uitzien, behalve dan de macbook :( :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zou ik liever ook niet mee nemen hoor, was voor huiswerk hihi!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.