FEEST MET BALLONNEN

dinsdag 11 november 2014

Bijna alle kinderen in Nederland zingen vandaag elf november is de dag dat mijn lichtje, dat mijn lichtje elf november is de dag dat mijn lichtje branden mag, ik niet. Ik zing sinds vandaag viertien jaar lang al happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, happy birthday, happy birthday to you voor mijn lieve broertje.


Mijn lieve broertje is vandaag viertien jaar geworden, ondanks dat wij af en toe dikke ruzie hebben is hij wel echt mijn held en beste vriend. We doen veel samen, omdat wij dat leuk vinden. Samen naar Walibi, naar de bioscoop, bakken en veel meer van dat soort dingen. Ik ben je zo dankbaar dat als ik bang ben voor een spin dat jij die weg haalt. Het maakt niet uit hoe laat het is. Als ik je wakker maak kijk je me wel eerst aan zo van jeetje Renee doe is normaal het is maar een spin, maar daarna haal jij die spin heel lief voor mij weg.  Ondanks dat je bang bent voor ballonnen ben je toch met mij op de foto gegaan, super tof van je.


 Ik ben heel blij dat jij mijn kleine stiekem grotere broertje bent. 

14 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.