INSTAGRAM

donderdag 6 november 2014


Instagram vind ik persoonlijk het leukste social media programma en wil graag met jullie mijn instagram posts van de afgelopen tijd delen, veel vakantie kiekjes, eten, vrienden en familie zul je te zien krijgen. Dit ik waar ik mijn instagram voor gebruik, dat doet iedereen denk ik wel. Aangezien ik niet elke dag een instagram foto plaats wil ik een artikel als dit eens per maand doen, misschien wel eens in de twee maanden. Het leek mij in ieder geval leuk om met jullie te delen. Wil je verhaal weten achter de foto's, lees snel verder!ÉÉN De mooie TBS nagellak die ik mocht testen. TWEE Vanuit het vliegtuig mijn uitzicht over Turkije met een mooie wolk, instagram waardig vond ik. DRIE Ik kijkend uit het raam, langzaam droom ik weg. Kijkend naar de wolken, oh oh oh er is zo veel moois in de lucht.

VIER Palmbomen, waarom hebben we ze niet in Nederland. Palmbomen zijn echt prachtige bomen. VIJF Met mijn mama, met haar net geverfde haartjes. ZES Oreo met melk, yummmie. Dit is wel een redelijk oude foto. Een maand geleden denk ik, dus of het echt oud is weet ik nou ook weer niet maar ik vond dat die er tussen moest.

ZEVEN Mijn blog met de aller eerste header, het zijn er nu onder tussen alweer een stuk of tien. Ehm ik denk dat ik niet zo goed weet wat ik wil. ACHT In de klas mijn de lieve Burnell en Gabriëlla. NEGEN Als wij vliegen zitten wij altijd bij de vleugel, toevallig. Weer zo'n mooie wolken foto. Ik denk dat ik er wel honderd heb gemaakt. HIER lees je een artikel erover.

Vandaag hou ik het bij deze negen foto's. Gebruik je ook instagram? Waar maak jij het liefst foto's van?

Liefs, Renée

10 opmerkingen

 1. Leuke foto's! Ik vind het heerlijk om foto's te kijken op IG, ik plaats er alleen wat weinig, toch maar wat meer gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, ben ik met je eens. Ik heb zelf mijn periodes het ene moment plaats ik veel en het andere moment niks.

   Verwijderen
 2. Hele mooie foto`s meid! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin en instagram, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve reactie, tuurlijk. Ik volg je nu ook!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.