MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE | VERJAARDAG, LEKKERE DINGEN EN LAPTOP AVONDEN

woensdag 26 november 2014


Nu ik een iPhone heb ben ik een beetje het  - foto's maken van wat ik doe - aan het ontdekken. Mijn week was redelijk rustig en heb veel tijd voor mezelf genomen. Ik was naar Amsterdam voor een afspraak en moest naar Heemskerk voor een schoolopdracht, verder was ik op verjaardag en was ik te vinden achter mijn laptop. Kijk je mee?


x Ik ging samen met mijn broertje even langs opa en oma en besloten daarna even iets lekkers te halen bij de Mac, af en toe wel lekker. x From where I stand, van mijn oma kreeg ik dit lekkere blikje green ice tea, mijn liefde. x i loove it, spaghetti taco's, mammie 

x Het prachtige Amsterdam, het centraal station is zo mooi verlicht - wauw - x Na een afspraak - waar ik binnenkort meer over vertel, niet heel spannend - ben ik thuis lekker op bed gaan liggen en artikelen gaan schrijven voor mijn blog.

 x Gezellig met oma op verjaardag bij mijn neefje. x Ik besloot een selfié te maken, waarom weet ik eigenlijk niet. x Mijn oom woont op de hoek bij ons, ik wilde naar huis omdat ik TVOH wilde kijken en ik het niet zo netjes vind om op verjaardag de tv aan te zetten. Uit eindelijk bleef ik toch omdat we alleen met de familie waren en de rest ook wel TVOH wilde zien gezellig.

x De leukste vriendin van mijn oom richt hun huis zo leuk in, ik kon het niet laten om van deze gezellige kaarsjes een foto te maken - mijn mobiel staat er vol mee nu, hihi -

x Deze week had ik allemaal lekkere dingen oh oh oh, mama nam deze lekkere gevulde koek mee, de laatste tijd lette ik heel erg op wat ik at maar af en toe kan iets lekkers wel. x Ik kreeg van Bart - een meneer - deze lolly, ik vroeg om een koekje. Die koekjes daar zijn lekker en die vraag ik altijd, hmm en opeens kreeg ik deze lolly. x Ben & Jerry's, nu is de bak echt op. Ik heb er een week mee gedaan, ik ben trots op mezelf.

x Ik was spontaan vroeg uit, samen met mama ging ik naar de bank om even een paar dingetjes te regelen, we hadden de leukste medewerkster ooit. x Aangezien ik deze dag tijd over had en ik hard aan mijn blog had gewerkt, besloot ik series terug te kijken waar vriendinnetjes in zitten. Eindelijk heb ik het verborgen eiland en verborgen verhalen gekeken met de leukste Aimée en Spangas met de leukste Vajèn, toch grappig want als hun niet mee deden in die series had ik dat nooit gekeken. 

x Gisteren kon je op mijn blog lezen dat ik naar musical in concert was geweest, dankzij lieve Priscilla. Ik besloot het terug te kijken omdat het door ziggo live uitgezonden werd, i love Celinde! x Heel toevallig keek ik verder na het concert en zag opeens mijn beste vriend Chris, zo grappig.

x Zaterdag middag had ik niks te doen, ik besloot het fragment terug te kijken met beelden van mezelf hahaha, awkward. Als je het wilt zien, klik dan hier. Dan kun je even lachen en onthou even, ik was hier drie jaar jonger hahaha. 

x Zaterdag avond moesten we met de klas helpen bij een feest, dit was een opdracht van school. We hadden een beetje aparte kleding aan - eerste foto, het jurkje van Gabriëlla laat zien wat wij aan hadden - en gingen praten met de mensen daar, interessante verhalen. Sommige oudere heb ik zoveel bewondering voor. 

Ondanks dat deze week heel rustig voelde, doordat ik vaak op tijd in mijn bed lag merk ik dat ik veel heb gedaan. Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

Liefs, Renée4 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's! Ik heb ook ooit een keer gefigureerd bij Spangas, moest voor school haha! We werden in een badpak gehesen en moesten een lange jas aan met teenslippers, en zo door de school heen lopen- té awkward ;o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bianca, hahahahah figurenen bij Spangas schijnt wel leuk te zijn, met school!? hahah zo leuk, ach alles voor tv hè

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hahah dat is zoo lekker! Kan er misschien wel een keer een artikel over maken! Jou leg ik het over twee weken wel uit! X

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.