MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | AFSPRAAK IN AMSTERDAM, JAPANSE TAAL EN NIEUWE TELEFOON

vrijdag 28 november 2014Vandaag vertel ik iets meer over de afspraak die ik had in Amsterdam, was ik naar the night of the proms met mijn oma en kwam daar mijn moeder tegen. Ik at Ben & Jerry's ijs, heb een nieuwe telefoon en vertel iets over de Japanse taal. Deze week ging snel voorbij, lees je mee? 


Gedaan - Ik ben toevallig naar musical in concert geweest voor als je dat nog niet wist - wat mij heel erg verbaast als je dat nog niet wist - hahahah. Ik ben met mijn klas in Heemskerk geweest om daar voor een schoolopdracht te helpen bij een feest voor vrijwilligers, ik heb daar zulke bijzondere verhalen gehoord. Oudere mensen praten trouwens wel echt heel veel, ik dacht dat mijn opa veel praatte maar dit was veel meer. Ik heb daar gepokerd met Inge - voor het eerst - en je raad het nooit, ik begreep er niks van maar heb gewonnen, ik ben nog verbaast. Ik was naar Amsterdam voor een afspraak bij Elskes Kast, ik werd vorige week dinsdag gebeld met de vraag of ik woensdag op casting wilde komen, - hier komt een artikel over - maar natuurlijk wilde ik dat.

Gekocht - Een nieuwe telefoon, mijn telefoon was stuk. Heel fijn en heel slim van mij - not - uiteindelijk maar een nieuwe mobiel gekocht, welkom in mijn leven iPhone 5s.

Gedacht - De Japanse taal is echt gek. Mijn broertje kijkt een serie en ik had hem belooft - ooit in het verre verleden - om één aflevering met hem mee te kijken. Die serie is dus Japans ingesproken en ik heb mij geërgerd eraan dat wil je niet weten. Wat vervelend om naar te luisteren. Zullen mensen uit andere landen ook zo denken over onze taal?

Gekregen - Kaartjes voor musical in concert van de lieve Priscilla waar ik zo zo zo zo blij mee was en zo dankbaar voor ben.

Gegeten - Ben en Jerry's, yummmie. We kochten drie bakken Ben & Jerry's voor ons allemaal één, ik heb er een week over gedaan om de bak helemaal leeg te krijgen. Ik ben trots op mezelf want normaal zou ik het in één dag leeg hebben.

Gelezen - Voor het eerst mijn Engelse werkboek, ik had het verkeerde boek besteld. Snel annuleren, nieuw boek bestellen. Gelukkig kwam het werkboek op tijd binnen, want ik had vier dagen later een toets. Verder heb ik een poging gedaan tot lezen, The fault in our stars, ik ben nu wel geteld twintig bladzijdes verder, wauw goed bezig hè. Ik ben zo'n goede lezer dat ik in één maand twintig pagina's lees. Oké oké, ik heb maar één dag gelezen, hmm.

Gezien - Tijdens het zappen kwam ik per ongeluk bij het programma Verhalen met de Zandtovenaar terecht. Waar een meneer in het zand tekeningen maakt terwijl twee mensen - ten minste dat was deze keer zo - een verhaal vertellen en zingen. Ik vond het zo bijzonder om te zien hoe snel en goed die meneer tekent in het zand, verder heb ik series terug gekeken waar vriendinnen in mee spelen. Series die ik zonder hun nooit had gekeken, gek maar zo leuk om naar hun te kijken.

Gehoord - Ik was met mijn oma, naar the night of the proms. Daar treden Katie Melua op en wauw wauw wauw. Ik hou van haar stem. The night of the proms was zo leuk, ik was daar tijdens de Sligro avonden, ik kwam daar mijn moeder en haar collega's tegen en we zijn de rest van de avond met hun mee gegaan. Cee Lo Green was er ook, geweldige stem. Fijne avond.

Gepland - Er staat helemaal niks op de planning, - op een fysiotherapie afspraak na - lekker rustig. Misschien dat ik verder deze week wel plannen krijgen maar denk het niet.

Hoe was jou week? 
Liefs, Renée

12 opmerkingen

 1. Wat een leuke week! Ik vind Japans ook niks om naar te luisteren, bij sommige talen kun je -zonder dat je het verstaat- toch enig idee krijgen van wat er gezegd wordt. Maar bij Japans totaal niet, kan me er ook flink aan ergeren hahaha! xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, precies wat jij zegt. Japans vind ik zo vervelend om naar te luisteren maar mijn broertje vind het prachtig. Hahaha, Japanse les dan maar?

   Verwijderen
 2. The fault in our stars wil ik ook nog heel graag lezen! Leuk zo'n lijstje met wat je gedaan hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Rowan, leuk om te horen. Ik wil het boek heel graag nog uitlezen, hahhahaha! :)

   Verwijderen
 3. Haha bejaarden kunnen heel veel praten ja! Leuke post & leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen, lief! Hahaha ja, ze hebben zulke wereldverhalen!

   Verwijderen
 4. Wat top dat je een hele week over die bak Ben & Jerry's hebt gedaan. Pfoe, zou ik niet kunnen haha. En The fault in our stars lijtk me echt zo'n goed boek. Ik heb The girl next door gelezen, wat over ongeveer hetzelfde onderwerp gaat. Ik heb dat in twee dagen uitgelezen, maar normaal kan ik ook maar twintig bladzijden of zo in één keer lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja ik ook heel trots op mezelf! Oh die ga ik opschrijven, lijkt me zeker een tof boek!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.