MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | MOBIEL, UITETEN EN EXAMEN CIJFERS

donderdag 13 november 2014

De foto van het jaar, ik hou ook van jou broertje

Normaal komt mijn week in een lijstje op maandag, verandering. Nu is die op woensdag. Deze week was mijn broertje jarig, ging ik uiteten met klasgenoten, kreeg een ik heel fijn cijfer voor mijn examen en een minder fijn cijfer en iets met mijn mobiel waar ik niet zo blij mee ben. Ben je benieuwd? Lees snel verder


Gehoord - Ik heb de cijfers van mijn examen terug, een zeven voor mijn Nederlands debat examen en een vier, jaaa een vier (!) voor mijn Engels examen. Even slikken. Gelukkig mag ik het herkansen. Engels wordt heel streng beoordeelt en aangezien ik één verhaaltje niet begreep wist ik de antwoorden ook niet en toen zat ik al op een vijf.

Gelezen - Een theaterstuk, voor een theaterstuk voor school moesten we het script lezen, woow zo veel.

Gezien - Beelden van de perspresentatie van de musical the sound of music, wat ben ik trots op de lieve Manou en Vajèn. Zo leuk om hun te zien stralen. Kan niet wachten om het in het theater te zien.

Gekocht - Niks, helemaal niks. Wel ben ik mee geweest met boodschappen voor de verjaardag van mijn broertje, druk druk druk.

Gedaan - Theater workshop van theatergroep Amsterdam, mijn broertjes verjaardag. Dat was zooo gezellig en geholpen bij de laatste disco van het tienercentrum waar ik vrijwilliger ben. NEONSPLASHH

Gedacht - Ik baal, heel heel heel erg. Vanaf gisteren besloot mijn mobiel stuk te gaan. Het deel waar je je oplader in propt is kapot, hoera. Even een dik baal moment. Mijn moeder gaat morgen naar een winkeltje, hopen dat die man het kan maken. Anders word het een heel duur grapje. Ik ben dit ding net een jaar, pffff.

Gekregen - Even in de leen, maar voor even mijn moeders mobiel mijn oude mobiel. Ik hoop dat het voor één dag is.

Gegeten - Ik heb heerlijk met een paar klasgenoten gegeten in een soort van sport cafe na de workshop. Na de workshop vorige week van theatergroep Amsterdam gingen wij naar een voorstelling, tussendoor natuurlijk even eten. Ik at een pizza en nam een glas ijsthee. Ik verwachtte een normaal glas maar je hebt daar alleen 0,5L glazen, woow.

Gepland - Even niks, zaterdag werken en op verjaardag. Verder niks. School en bloggen. Er komen weer reviews aan.

Hoe was jou week en hoe is jou week tot nu toe?
Liefs, Renée

4 opmerkingen

 1. Ik een 5 voor Engels, I feel yah.... Ugh! NIET LEEUK!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo balen is dat hè, ik hoop dat je het mag herkansen. X

   Verwijderen
 2. Mijn week was ZWAAR! Maar dat weet je al haha.
  De foto van vorig jaar is trouwens echt geweldig ;')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat weet ik, heb zoveel respect voor je Rebec!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.