MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | SERIOUS REQUEST EN NEONSPLASH

dinsdag 4 november 2014


Een drukke en leuke week, we repeteerde voor het eerst voor Serious Request waar wij wat gaan doen, had mijn eerste examen en een whatsapp groep die niet stil te krijgen is. Op de planning voor deze week staat een cursus en het feest Neonsplash. Ben je benieuwd, lees snel verder!


Gehoord - Ik weet dit al een tijdje, of nouja niet echt lang want het was niet zeker. Stiekem is het nog steeds niet zeker maar waarschijnlijk moet ik weg op mijn werk. Mijn contract word waarschijnlijk niet verlengd helaas.

Gelezen - Whatsapp, heel veel whatsapp. De whatsapp groep waar ik vorige week over vertelde met allemaal leuke bloggers blijft maar knipperen. Een groep bloggers bij elkaar is zoo gezellig, het voelt alsof je elkaar al jaren kent maar eigenlijk helemaal niet kent. Wel via internet maar niet in het echt, bijzonder en gek te gelijke tijd.

Gezien - Chantal blijft slapen, de nieuwe tv serie met Chantal Janzen. Chantal Janzen vind ik sowieso al geweldig maar oh oh oh wat een leuke serie, ik ben verkocht. Wanneer is het weer donderdag?

Gekocht - Een nieuwe sjaal, of nouja ik moet het nog terug betalen dus officieel heb ik het nu nog gekregen/geleend. Ik ben zoo blij met mijn lekker sjaal, snel op mijn blog meer.

Gedaan - Ik heb mijn engels examen gehad, ik weet niet zo goed of ik het goed heb gemaakt. Voor mijn gevoel veel beter en makkelijker dan ik had verwacht maaarr er zitten veel strik vragen in waar ik denk dat ik overheen gelezen heb. Ik ben benieuwd en duim. Gerepeteerd voor een voorstelling en drie dagen gewerkt. Lekker bezig geweest. Maandag voor het eerst gerepeteerd voor onze voorstelling voor serious request, eerst had ik er niet zo heel veel zin in, het idee klonk zo standaard. Toch gaf ik mezelf op om mee te doen want ik wil graag met zo'n project mee werken voor zo'n doel. Na de eerste repetitie ben ik enthousiast, ik heb er zin in.

Gedacht - Ik word zo zo zo gek van mensen, dan moet je voor hun werken omdat ze ziek zijn en dan later die avond ontvang je een snapchat dat ze aan het drinken zijn of dan kunnen ze niet werken omdat ze moeten leren maar hangen wel voor de winkel, lekker dan werk je voor hun en krijg je dat. Kan ik zooo niet tegen, sorry als ik nu als een zeikerd over kom maar jeetje ik vind dat zoo kinderachtig. Ik ben zo zo zo jaloers, de eerste en tweede jaars gingen naar Carré met een docent. Ik en Inge hadden onze docent gemaild of we mee mochten, helaas kon dit niet. Guys ik wil ook op het podium van Carré staan.

Jaaaa deze girls maken mijn school leven leuk!

Gekregen - Broodje van mijn opa en oma, haha. Maandag had ik tot laat les, opa en oma kochten een lekker broodje voor mij. Mmmm

Gegeten - Maandag heb ik ontbeten bij de Hema met mijn opa en oma, yeaaah. Het stond op mijn november goals lijst en kan dat nu afstrepen.

Gepland - Woensdag heb ik een cursus in Amsterdam bij theatergroep Amsterdam en mogen ook op het podium van theatergroep Amsterdam staan, ik heb er zin in. Die avond gaan we ook meteen naar een voorstelling van hun, moet wel nog mijn tekst leren. Goed begin Renée. Neonsplash, yeeesss. Ik kijk er echt naar uit. Ik wil al een hele tijd naar een feest met kleuren en zaterdag ga ik naar het grootste kleuren feest in Amsterdam met mijn beste vriendin. Feeestje!

Hoe was je week en heb je iets leuks op de planning staan?
Liefs, Renée

14 opmerkingen

 1. Wauw! Ziet eruit alsof je een erg leuke week hebt gehad! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mijn eigen gevoel was het zoo saai, nu bekijk ik mijn week toch positiever

   Verwijderen
 2. Wat balen dat je contract waarschijnlijk niet wordt verlengd.. Ik heb het zelf ook meegemaakt maar je vindt vast snel wat ander leuks! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet wat je doormaakt met een contract dat niet verlengd wordt. Voor de rest een top week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja balen zijn dat soort dingen hè, zelf zag ik het niet als leuke week maar ga me steeds meer beseffen dat mijn week misschien nog niet zo slecht was hihi

   Verwijderen
 4. Jeetje wat balen zeg van je contract! Hoop dat je snel iets anders leuks vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen dat je contract niet verlengd wordt! Dit had ik ook.. Zo stom!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Dankjewel lieve Eilish! Jaa super balen maar helaas!

   Verwijderen
 7. Oooh wat ontzettend irritant van dat werken voor mensen die vervolgens wel gaan drinken.. voel je je lekker bedonderd zeg. En dan wordt ook je contract nog eens niet verlengd, extra balen dus! Maar als ik iets heb gemerkt de laatste maanden is dat er altijd wel weer iets nieuws qua werk op je pad komt ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.