MONDAY TALK | ALLES ANDERS

maandag 24 november 2014Monday talk!? Ik zie je denken, je laatste artikel was een sunday talk en dat was niet gisteren. Dat klopt een week later. Na een weekje rust - drukke week maar op tijd naar bed -, die ik echt nodig had ben ik weer helemaal terug. Ik ga dingen anders doen op mijn blog, daarmee bedoel ik dus eigenlijk mijn schema. Lees je mee?


Daar zat ik dan op mijn bed, drukke schooldag gehad. Eindelijk even rust, lekker muziekje op en niks doen. Op dat moment wilde ik zo graag bloggen maar ik kon het gewoon niet. Ik was zo moe dat ik moest slapen. Ook wist ik even niet meer waar ik over moest schrijven, ja ik heb nog honderd ideeën liggen maar ik kreeg het gewoon niet op papier. Ik was het overzicht kwijt en daar ben ik nu klaar mee, dit ga ik anders doen. Ik heb besloten maandag tot vrijdag te schrijven, maandag een wekelijks monday talk artikel. Een lekker klets artikel waar ik mij niet hoef te houden aan een onderwerp en vrijdags komt mijn week in een lijstje online. Dinsdag tot en met donderdag schrijf ik reviews, mijn weg naar Amerika, mijn ervaring, teksten/verhalen en andere artikelen. Natuurlijk komt er ook af en toe geen artikel online, ik ben ook een mens en heb zoals deze week gewoon af en toe niet de puf om te bloggen. Ik doe het met liefde, maar soms kan het gewoon niet. Morgen staat een artikel over musical in concert op de planning, woensdag een photo diary en donderdag een review. Ik ben er achter gekomen dat ik met een planning werken heel fijn vind, zo hoef ik niet de laatste minuut te verzinnen waar ik over wil schrijven en hoef ik niet de dag van te voren nog een artikel te schrijven, wat trouwens nog best lang werkte. Oh oh, soms ben ik heel chaotisch. Nu kan je weer lekker artikelen op mijn blog verwachten.

Ondanks dat ik een week geen artikel heb geplaatst heb ik wel de honderd volgers behaald op bloglovin'. Wauw, dat vind ik zo bijzonder, dankjewel dankjewel dankjewel!


Liefs, Renée

6 opmerkingen

 1. Snap dat je af en toe geen puf hebt om te bloggen! Ik vind het ook heerlijk om te werken met een planning, zo kan ik gerust een of meerdere dagen overslaan en even niets doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werk nu ook met een planning inderdaad, so much better!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd meis! Ik begrijp het hoor, ik stress m af en toe echt. Dan zit ik om 1 uur snachts nog een artikel te tikken, terwijl ik dan gewoon moet kunnen zeggen, nu even niet. Maar daar ben ik weer te perfectionistisch voor I guess... Mweh!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Eilish! Ja inderdaad had ik ook, daarom doe ik het nu ver vooruit schrijven, heb ik er meer tijd voor en niet op het laatste moment stress.

   Verwijderen
 3. Hmm een planning is wel een goed idee maar op één of andere manier negeer ik die ook gewoon. Bij mij gaat het nu tijdelijk ook niet zo goed en heb er gewoon de tijd niet voor.
  We komen er wel! Komt goeeed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar heb ik normaal ook last van maar tot nu toe werkt het goed, misschien omdat het de eerste week is haha. We kunnen het Rebecca! X

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.