MUSICAL IN CONCERT | EEN AVOND VOL MET MIJN LIEFDE

dinsdag 25 november 2014

 foto van musical reports

Stiekem vond ik het heel jammer dat ik niet naar musical in concert kon, hallo Celinde Schoenmaker, Freek Bartels en Willemijn Verkaik zongen daar. Ik met mijn musical liefde wilde daar zoo graag heen. Het lag niet in de planning om te gaan, tot ik een appje kreeg van de lieve Priscilla dat ze een verrassing voor mij had. Mijn reactie was, zolang het geen huiswerk voor morgen is ben ik heel benieuwd. Nooit wetend dat ik kaartjes kreeg voor musical in concert van dat gekke lieve mens.

En zo stond ik daar, in het Ziggo Dome, nog geen drie meter van het podium genietend van allemaal musical nummers en de geweldige artiesten. Het was een gevarieerd programma, van klassiekers tot glee. De sfeer in de zaal is zo fijn, iedereen zingt mee. Bijna iedereen dan, er stond een meneer naast mij die de hele tijd boos keek en ook niet mee zong, ik denk dat hij het niet zo leuk vond maar zijn vrouw - ten minste ik denk dat het zijn vrouw was - ging helemaal los.


Ik vond het heel grappig, omdat ik zelf mee heb gezongen in een concert met de beste musical nummers en bijna alles kwam hier ook weer in terug. Willemijn Verkaik zong Let it go uit Frozen - dit zingt ze in de film in het Nederlands - wauw. Zo prachtig en zuiver. Het eerste nummer wat Willemijn Verkaik zong was mijn leven is van mij, het moment dat Pia Douwes via een scherm mee zong, wauw. Zo geweldig mooi, mijn mond viel open - best lelijk als je dat gezien hebt - en die is de rest van het nummer niet meer dicht gegaan. Verder zong ze het geweldige nummer Defying gravity  uit Wicked. Willemijn Verkaik is echt geweldig, wauw wauw wauw.


Over Celinde Schoenmaker was ik het meest enthousiast, sinds Love Story vind ik Celinde Schoenmaker zo geweldig. Zeker één van de beste musical actrice uit Nederland, ze staat zeker heel terecht in West End. Het moment dat Celinde Schoenmaker I dreamed a dream zingt en het hele Ziggo Dome is stil zegt genoeg. Het moment dat Celinde Schoenmaker met Freek Bartels zingt en het hele Ziggo Dome doet een lichtje aan was prachtig, alsof je in een sterren hemel zit. 


Die Simone Kleinsma die ook het hele Ziggo Dome stil kreeg, zo bijzonder en mooi. Er waren zoveel mooie momenten tijdens musical in concert, te veel om op te noemen. Ik kan nog wel uren door schrijven, het ding is alleen dat dit artikel van meters lang wordt en te veel om te lezen. Tuurlijk waren er ook momenten dat ik dacht dit had van mij niet gehoeven maar de rest van de avond maakte dat zeker goed. Ik ben Priscilla en haar vriendin zo zo zo dankbaar dat ik hier heen kon, zo bijzonder. Wil je het zien, dat kan - klik hier - Het concert duurt twee en een half uur, ongeveer. 

Liefs, Renée

6 opmerkingen

 1. Wat onwijs gaaf dat je er toch heen kon! Lijkt me echt heel mooi ;) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me echt heel erg mooi inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi om te lezen dat je hebt genoten! (Alleen je schrijft verassing, Ik hoop toch niet dat ze je ver ast heeft lieverd!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Eilish, ik heb het meteen veranderd. Slimme ik, ik moet stoppen met schrijven in de nacht haha.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.