REVIEW | THE BODY SHOP NAGELLAK

zondag 2 november 2014

In mijn vorige artikel vertelde ik dat ik reviews wilde gaan schrijven en hoera hier is de eerste en ook zeker niet de laatste. Zo lekker je mening geven over een product. Mijn eerste review is van de nagellak van the body shop. Ik kreeg dit prachtige lakje van the body shop om te testen en om daarna mijn mening met hun te delen. Wil je weten hoe ik denk over dit lakje, lees dan snel verder!


Donderdag kreeg ik een mailtje dat mijn lakje verstuurd was en de volgende dag kwam het pakje binnen. Prima service. De nagellakjes waren leuk verpakt in een doos met wat je op de bovenste foto ziet. Het ziet er meteen al heel leuk uit en je krijgt meteen zin om ze te testen. Dit is de eerste keer dat the body shop nagellak verkopen. Ik vind dat ze een grote keus aan kleur hebben en er voor iedereen en voor ieder moment wel een lakje tussen zit. 


Het eerste wat mijn opviel is dat het lakje niet zo sterk ruikt als veel nagellakjes. Heel fijn al zeg ik het zelf, zeker een plus punt. De lakjes lakken heel makkelijk en fijn. De eerste laag dekt redelijk goed, maar ik gebruik wel twee lagen. Het doorzichtige lakje is een base coat en top coat in één. Als base coat vind ik het lakje niet heel fijn, ik lakje per ongeluk op mijn vinger, wanneer het droog was trok ik alles in één keer van mijn nagel af. Ik weet niet of dit altijd zo is of alleen deze keer, ik heb het maar één keer als base coat getest. Als top coat werkt het lakje perfect. De lak zit nu al een week op mijn nagels, het begint nu wel te chippen. Ik heb er mee gewerkt en gebowld en het bleef prima zitten. Ik ben er dus zeker te vreden over. Het lakje glanst mooi en droogt redelijk snel.


Ik gaf mijn mening met een paar andere meiden over het lakje via een videochat. Nicky van the body shop organiseerde dit, super spontane vrouw! Ik vond het heel fijn dat we bijna allemaal dezelfde mening hadden, gelukkig. Ik heb het lakje mint cream - 21926. De lijn colour crush heeft vierentwintig kleuren. De lakjes zijn €6,- euro per stuk.

Gebruik je vaak nagellak?
Liefs, Renée

13 opmerkingen

 1. Ik was erg benieuwd naar de review van deze twee lakjes. De kleur is erg mooi en kwaliteit is zo te lezen ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat de geur goed meevalt van het lakje!
  Dat is voor mij ook een enorm pluspunt!
  Mooi kleurtje :)
  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het kleurtje vind ik ook zo mooi, inderdaad mega fijn van de nagellak geur! <3

   Verwijderen
 3. Wauw ik vind het kleurtje echt ontzettend mooi. Fijn ook dat er niet zo een verschrikkelijke nagellak geur af komt. Ik heb al een paar kleuren gezien in de winkel maar ik twijfel nog of ik nóg meer nagellak moet kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja is inderdaad fijn! Begrijp ik wel, de keus is aan jou :)

   Verwijderen
 4. Jaaa! Ik ben ook echt erg tevreden over dit lakje! De kleur vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje is het! Fijn dat je er tevreden over bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kleurtje! Lijkt me een fijn lakje. x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.