STOM | NATTE SOKKEN, TOMTOM EN ZAND

donderdag 27 november 2014
 Eerlijk is eerlijk, eigenlijk lees ik de Linda niet maar de STOM! rubriek lees ik wel, daarom besloot dit ook te maken. In mijn lijstje zie je onder andere anonieme beller, zand dat je na een week nog overal terug vind en dood gaan.


Niet op meerdere plekken tegelijk kunnen zijn - Ken je dat je meerdere afspraken hebt en een verjaardag, eigenlijk wil je dan overal zijn. Helaas dat kan niet. - STOM - || Dat ik zonder TomTom nergens kom, behalve bij mijn opa en oma - Ik heb dus een richting gevoel van niks, ik gebruik altijd een TomTom, maaar die is nu stuk doordat ik die heb laten vallen. Sorry mama || Anonieme beller - Gadverdamme, dan word je anoniem gebeld en is het weer zo'n troela die belt voor de postcode loterij. Ik wil dat niet oké, stop met bellen. || Te laat komen, verslapen - Als ik mij verslaap of te laat kom word ik daar zo gestrest van, jakkie. Ik kan daar echt niet tegen || Dat je tijdens het slapen niet slank wordt - hoe ideaal zou dat zijn, slapen en tegelijk slank worden. Maar ja, dat is nog niet uitgevonden helaas. || Reistijden - Ik haat het zo, je wilt ergens heen maar je doet er zo lang over om er te komen. Waarom kan ik niet met mijn vingers knippen en er zijn, zou ideaal zijn toch. || Dat de zondag veel korter voelt dan de andere dagen - Is het eindelijk weekend, is het zo weer voorbij. Laat het gewoon langer duren zou zo veel fijner zijn. || Niet kunnen slapen - Lig je na een lange dag - eindelijk - in bed, staar je naar het plafond en daar blijf je naar staren, gadverdamme. Ik wil slapen. || Natte sokken - blegh blegh blegh, ik vind dat zo vies. Sokken die nat zijn. || Mensen die praten terwijl je naar een uitleg luistert - Eerlijk is eerlijk ik heb er zelf ook een handje van, als iets mij niet interesseert ga ik ook met andere mensen praten. Als ik dan zelf naar een uitleg luister en mensen praten er doorheen erger ik mij daar zo erg aan, stil gewoon. Sorry, ik weet het. Eerst het bij jezelf veranderen en dan klagen over andere. || Zand dat je na een week nog overal terug vindt || Zand in je haar, in je oor, in je kleding, tussen je tenen, ik word er al gek van als ik eraan denk, jakkie. || Negatieve kritiek die blijft hangen waardoor je het positieve vergeet - STOM STOM STOM STOM, do I need to say more? || Dood gaan - Ik heb er geen ervaring mee, maar ik ben hier zo bang voor. Ik vind het zo stom, naar, rot als iemand dood gaat, ik vind het STOM || Dat iedereen kan zingen behalve ik - Van die mensen die filmpjes plaatsen op het internet en dan zo geweldig zingen, ik vind dat zo stom. Leuk voor hun en ik gun het ze zeker maar ah ik wil ook zingen. || Dat musicals redelijk prijzig zijn - Het liefst zou ik elke dag naar een musical gaan, mijn liefde. Helaas het is mega duur en dat vind ik STOM. || Asociale mensen in het openbaar vervoer - Ik kan daar niet tegen, als ik een ouder iemand zie - een opa of oma / zwangere vrouwen tellen ook mee - en niemand staat voor die persoon op. || Droge lippen- Ik haat droge lippen, voor als ze scheuren, - even huilen - dat doet zo'n pijn. 

Welke dingen vind jij nou echt STOM!? 
Liefs, Renée

10 opmerkingen

 1. Haha allemaal stomme dingen! Kan me er helemaal bij neerleggen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit had mijn lijstje kunnen zijn!
  En anonieme bellers... Pff! Ik neem niet eens meer op!
  Maar ze blijven bellen! Word er gek van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, wat leuk om te horen. JA vreslijk, helaas moet ik wel opnemen want het kan mijn werk zijn. Wat negen van de tien keer niet zo is.

   Verwijderen
 3. Wat een origineel artikel! Heel leuk om te lezen omdat het erg herkenbaar is. Vooral anonieme bellers en natte sokken vind ik vreselijk stom!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super leuk om te horen, dankjewel! Ja verschrikkelijk!

   Verwijderen
 4. Deze rubriek kende ik nog helemaal niet! Wat leuk en herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, herkenbaar! Ik ben ook erg blij met de TomTom

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA ik ook zeker, tenminste ik was er heel blij mee tot ik de TomTom liet vallen van de week. Eindresultaat stuk - zucht -

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.