SUNDAY TALK | MAAR DAN EEN DAG TE LAAT

maandag 17 november 2014Sunday talk maar dan een dag te laat, een lekker klets artikel. Je kunt hier lezen hoe mijn week was en vooral wat ik het weekend heb gedaan. Iets in het ziggo dome, een lekkere bak ijs iets met een b en een j. Ik zag de film If I stay en mijn week begon goed.


Daar zit ik dan genietend van mijn Ben & Jerry ijs, regen tikkend op het raam, kijkend naar de film If I Stay, wat een prachtige film. Dit is één van de weinige films waar ik echt dacht nee die mag niet dood, het moet goed eindigen. Mijn broertje houdt normaal niet van liefdes en zielige films maar hij vond het ook een mooie film. Wat ik het meest interessante vond was het idee dat ze in coma lag en naar zichzelf keek, zo goed geacteerd en gemaakt, wauw. De perfecte zondag, zeker na zo'n gekke week. Druk, alles ging kapot en een avond geniet in het Ziggo Dome tijdens musical in concert - dankzij Priscilla.Vandaag was musical in concert ook live op tv en op het internet te zien en stiekem heb ik dat ook gekeken. De week begon al perfect, ik versliep mij. Na een fijn weekend, Neonsplash en een feest ik was 39 uur wakker had ik mij maandag verslapen. Ik hoor mij nog die zondag zeggen ik ga mij morgen verslapen. Daarop voorbereid had ik twee wekkers gezet, gelukkig viel mijn les uit. Woensdag ging mijn mobiel stuk, fijn kan er wel bij. Later in de week kocht ik een nieuwe telefoon. Van de week schrijf ik een artikel over mijn nieuwe telefoon en over musical in concert.

De hele dag tikt de regen al op het dak en tegen het raam, wat ben ik blij dat ik binnen zit en niks hoef te doen, De bak Ben & Jerry's maakt mijn dag nog perfecter. Het tikken van de regen, laat mij denken en genieten. Ik vind het geluid mooi en rust gevend. Regen vind ik persoonlijk niet heel erg, als het maar niet is voordat ik ergens heen moet of heel hard is als ik er door heen moet, verder is de regen heel erg welkom. De natuur heeft het nodig. Morgen stiekem vandaag moet ik weer naar school, ik ben dankbaar dat ik naar school kan. Alleen op de momenten dat ik op school zit denk ik daar anders over.

Deze week heb ik redelijk veel tijd om te bloggen, zo fijn. Na een week behoorlijk slecht bloggen komt er weer netjes om de dag een artikel online. Ik hoop dat jullie een fijne week hebben!

Liefs, Renée

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.