SUNDAY TALK | NEONSPLASH

zondag 9 november 2014


Ik ben helemaal gesloopt en ga een poging doen tot het schrijven van dit artikel. Eerst wil ik even zeggen hoe mega gaaf, lief, leuk en vereerd ik het vind dat ik negentig bloglovin volgers heb, dank jullie wel, wauw. Dan moet ik ook meteen sorry zeggen, er was gisteren geen artikel, ik weet niet waarom en ga verder ook niets verzinnen, sorry. Ik kom net thuis van Neonsplash, wauw wauw wauw. Ik ben nu iets langer wakker dan vierentwintig uur,  ik wil slapen. Hoe ik mij nu voel, was het allemaal waard ik heb een geweldige avond gehad.


Na twintig minuten douche is alles uit mijn haar, tussen mijn nagels en op mijn been weg. Later kwam ik erachter dat ik mijn rug was vergeten en natuurlijk zit daar nog verf op, ik ben te moe om het er af te halen sorry. Wat was het fijn dat ik kon douche, ik voelde mij zo vies. De verf was koud, waterig en werd hard. Wat een ervaring. Gelukkig waren we met de auto, lekker niet in de kou wachten of zo aangestaard worden in de trein. Lekker in een warme auto, die nog sneller thuis is ook. Ik had eerlijk gezegd het feest groter verwacht en spectaculairder, toch was het geweldig. Ik ga eigenlijk nooit uit, ik ben meer een theatermens en geef liever daar mijn geld aan uit dan dat ik een kaartje van dertig euro koop, zestien euro betaal voor een parkeerkaart, zeven euro voor een mini kluisje, tien euro voor muntjes waar je nooit meer wat mee kan als je ze niet opmaakt en dus drie euro betaalt voor een beetje water. Buiten dit alles om heb ik een geweldige avond gehad met mijn beste vriendin.

We gaan gewoon weer leuk en gezellig verder vandaag want we hebben een vrijwilligers bedankt borrel, ik moet zometeen nog hapjes maken en om vier uur gaan we daar heen, ik ben zo bang dat ik ongezellig ben omdat ik zo moe ben. Eigenlijk wil ik slapen, maar het feit dat ik morgen naar school moet ga ik vanavond liever op tijd naar bed en nu niet slapen dan dat ik straks niet kan slapen omdat ik te veel heb geslapen. Goed over na gedacht Renée.

Mijn broertje kwam net lief een eitje brengen, wat een lieverd. Ik merk wel dat nu echt mijn instort moment komt, wat wil je met vierentwintig uur wakker en negen uur gefeest. Ik wil slapen. Wat doe jij deze zondag?

Liefs, Renée

14 opmerkingen

 1. Ah Renee, je hoeft je toch niet te verontschuldigen dat je een dag geen artikel hebt! Nergens voor nodig! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihih, heb je gelijk in. Dankjewel lieve Denise! <3

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! En je bent niemand wat verschuldigd als je geen artikel schrijft. Fijne zondag! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Heb je ook gelijk in lieve Desiree! <3

   Verwijderen
 3. Zo hey dat je nog zo een verhaal kan typen na Neonsplash. Ik heb van meerdere mensen gehoord dat ze het ook wat groter en spectaculairder hadden verwacht. Ik ken iemand die vanavond heeeel lekker gaat slapen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja ik was ook verbaast, hahahah jaaa! ik sliep zo lekker dat ik mij versliep, oeps!

   Verwijderen
 4. Je hapjes waren lekker en je was heel gezellig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo jaloers. Lijkt me echt gaaf! & je hebt alweer 95 bloglovin volgers! YAY! Je verdient het!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg leuk uit! :)

  x
  http://giientjeee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.