1 DAY BEFORE CHRISTMAS | LAST MINUTE SNACKS

woensdag 24 december 2014


Morgen is het kerst, ja ja ja! Dat betekend dat het vanavond kerst avond is. Vanmorgen kon je een last minute present / review artikel lezen van de hand cream van the body shop en nu deel ik een last minute snack met jullie. Ik hou er altijd van om lekkere dingen te proberen en zelf te maken, daarom heb ik drie snelle en hele makkelijke tussendoortjes / lekkernij / slechte snacks voor de kersttijd gemaakt en laat zien hoe ik het maak - soort van, niet alles heb ik op de foto gezet maar veel spreekt voor zichzelf -.
Ik heb drie snacks gemaakt, even een lijstje met wat je nodig hebt. SNACK 1 || Marshmallows, candy canes en chocolade. SNACK 2 || Oreo's met witte chocolade, decoratie parals - optie - en chocolade. SNACK 3 || Vormpjes - van de action - waar je de chocolade in kan doen en chocolade. Lekker te veel chocolade dus.SNACK 1 || Ik kookte eerst water, gewoon  in de waterkoker. Wanneer dit klaar was deed ik een laag in een pan. Ik had een glazen kom gezocht die iets groter is dan de pan zodat die er precies op kan staan/liggen/zitten (?) en deed hier één reep chocolade in stukjes in. Tijdens het smelten breek ik de candy canes in stukjes. Het deel met de boog leg ik apart en het andere deel sla ik een paar keer met de lepel op zodat de candy canes mini mini mini stukjes worden.Wanneer de chocolade gesmolten is pak ik de marshmallows erbij. Doop een deel van de marshmallow in de chocolade, zo ver als je zelf wilt en dip het daarna in de mini mini mini stukjes candy canes. Zet de marshmallow op een bordje - met de kant waar niks zit - en laat het drogen, KLAAR.

Nou hier komt het mooie deel, Renee doet het weer eens helemaal verkeerd en heeft de rest niet op de foto gezet behalve het eind resultaat maar goed, het is zooo easy. Dus ik kan het wel even vertellen.


Dit zijn de drie snackjes als ze af zijn, als eerst zie je het eind resultaat van de marshmallows. Dan komen we bij de sneeuwpop oreo's.

SNACK 2 || Er is nog zat gesmolten chocolade over, ik pak een vork en gebruik de achterkant - waar je het normaal vast houdt - dit doop ik in de chocolade en laat teken daarmee op de oreo's. Voor de neus gebruik ik ook chocolade en doe daar decoratie parels op, je kunt er ook voor kiezen om deze niet te gebruiken zoals je ziet op de derde foto. 

SNACK 3 || De chocolade figuurtjes, zo easy als wat. ik heb een mal gekocht bij de action, heb ander halve reep chocolade gesmolten zoals bij de marshmallows en heb de chocolade met een lepel in de mal gedaan, de mal leg je in de koelkast en na drie uur zijn de chocolaatjes klaar. 

Ik hoop dat jullie een fijne kerst hebben! 
Liefs, Renee

6 opmerkingen

 1. Snacks met oreo, aaaaltijd goed, haha. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sowieso zijn oreo's altijd een goed idee hahaha :)

   Verwijderen
 2. Ah dat ziet er goed uit! Ik krijg hier serieus honger van, haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk! ik heb ook iets met die Candy Canes gemaakt, sooo yummy!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.