1 DAY BEFORE CHRISTMAS | LAST MINUTE PRESENT/REVIEW TBS HAND CREAM

woensdag 24 december 2014


Laatst kreeg ik een pakketje van the body shop met een kerstcadeautje, een bedankje omdat ik de nagellak had getest. Veel te gek en te lief natuurlijk. Ik besloot deze hand cream te testen. Een nieuwe geur in de kerst editie van the body shop, ben je benieuwd wat ik van deze hand cream vind, lees dan verder.
 De hand cream zit samen met een zeepje - die ik nog niet gebruikt heb - in een soort van kerstkaart, super leuk idee. Wat ik zonde vind is dat je die hele kaart kapot moet maken om de hand cream en het zeepje eruit te halen.  In deze verpakking met het zeepje en de hand cream betaal je €7,50 en de hand cream alleen kost €5,50. De verpakking van de hand cream vind ik iets chique's hebben en toch ook makkelijk, deze combinatie vind ik mooi. Er zit 30 ml in waardoor deze verpakking makkelijk mee te nemen is in je tas. Door de draaidop heb je ook veel minder kans dat de verpakking open gaat in je tas en dus geen cream in je tas krijgt - pluspunten -.


De cream zelf is precies goed, de cream smeert makkelijk en is snel opgedroogd. De cream verzorgd mijn handen goed, de geur is heel lekker maar voor een hand cream vind ik de geur te zoet. Vooral omdat de geur heel lang blijft hangen en je de geur nog lang ruikt aan je handen. Wat trouwens wel echt super goed is, vaak is de geur snel weg maar hier totaal niet. Ik denk dat de mening over de geur ook puur smaak is.

Ik raad de hand cream zeker aan - als je van de geur van cranberry houdt -, er zijn meerder geuren te krijgen waardoor iedereen wel een geur heeft die zij lekker vind - denk en hoop ik -. Vanmiddag komt er een extra artikel online met last minute snacks, alles met chocolade. Oh oh oh lekker slecht weer. Ik hoop dat jullie een hele fijn kerst hebben, geniet ervan!

Gebruik je wel eens hand cream? 
Liefs, Renee

6 opmerkingen

 1. Ik ben gek op de handcrèmes van the body shop en ook op deze geur! Ik hoop deze nog te kunnen scoren in de sale :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt vast helemaal goed, denk dat er nog genoeg zijn in de sale, hier sowieso wel :)

   Verwijderen
 2. Dit is zo'n schattig cadeau ideetje! Ik zag ze van de week ook liggen bij TBS!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ze zijn super lief en niet eens zo heel prijzig!

   Verwijderen
 3. Klinkt fijn! Ik ben echt benieuwd naar the body shop handcremes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn hele fijne creams alleen je moet wel echt een geur nemen die je lekker vindt omdat de geur heel sterk is of nouja bij deze ten minste

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.