2014 BEDANKT | HOOGTE PUNTEN VAN 2014

woensdag 31 december 2014


In 2014 heb ik kansen gekregen die ik nooit had verwacht te krijgen. Ik heb dingen gedaan waardoor ik meer terug kreeg en ik heb keuzes gemaakt waar ik heel blij mee ben. Ik heb mooie momenten gehad in 2014 en wil deze graag met jullie delen.


- In februari ben ik samen met mijn broertje naar het olympische stadion geweest in Amsterdam, dat was het KPN NK schaatsen, het was geweldig. Het olympische vuur ging op het einde aan. Het was een ervaring die ik niet had willen missen. Vond het bijzonder om dit samen met mijn broertje mee te maken. 

- In maart heb ik mijn rijbewijs gehaald, ik was al twee keer gezakt - de eerste keer onterecht maar dat ter zijde - en ik was mega zenuwachtig. Ik reed totaal niet goed en dat weet ik maar toch was ik geslaagd, gelukkig. Mijn examen werd afgenomen door een super toffe meneer die de volgende dag met pensioen ging en zag dat ik kon rijden maar zenuwachtig was. Ik deed alles netjes via de regels maar door de zenuwen was het gewoon slordig, gelukkig slaagde ik toch en ik ben zo blij met mijn rijbewijs. 

- In april ging ik voor het eerst alleen met een vriendin op vakantie, naar de prachtige stad Parijs samen met mijn lieve beste vriendin Patty. Wat heb ik het leuk gehad in Parijs, wat een prachtige stad en ik kon er wel uren lopen.

- In mei mocht ik Bente van den Brand interviewen, ik had twee jaar geleden les van haar gehad op musical camp en mocht haar voor een schoolopdracht interviewen. Ik was zo blij en dankbaar met deze ervaring. Ik heb veel geleerd van Bente en ze is zo'n bijzondere vrouw, wauw. Wil je mijn ervaring van het interview lezen, dan kan dat hier.

- In juli begon ik met bloggen op mijn blog - hier dus -, ik heb nog geen één moment spijt hier van gehad. Het bloggen heb ik zoveel plezier in en geeft mij zoveel energie. Ik geniet ervan. Door mijn blog heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, dat was één van de redenen waardoor ik ben begonnen met bloggen en ik ben zelfs met drie andere geweldige bloggers naar de kerstmarkt geweest in Oberhausen. Wat een ervaring was dat, weet je niet waar dit over gaat, je kunt het hier lezen en zien - ja ja ja, ik heb het gevlogd -. Girls, ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen, jullie zijn geweldig! 

- In juli ben ik het project day zero begonnen, een project waar je in 1001 dagen, 101 doelen moet voltooien. Ik heb al 23 doelen behaalt en daar ben ik zo blij mee, vooral omdat er doelen op mijn lijst staan die ik graag wilde doen, voor de ervaring of omdat het goed voor mij is. Wil je weten welke doelen dit allemaal zijn, je leest het hier.

- In augustus besloot ik mijn idee over een jaar te studeren in Amerika te delen met mijn moeder, ze reageerde gelukkig positief en vanaf dat moment ging alles mega snel. We zijn naar een informatie avond geweest en schreef me een maand later in voor september 2016. Ik ga nu zeker weten in september 2016 negen maanden naar New York, ik ben zo blij dat ik dit mee mag gaan maken. Ik heb hier een aantal artikelen over geschreven, je kunt ze hierhier en hier lezen.

- In november mocht ik casting doen voor een reclame, ik ben zo dankbaar voor dit soort ervaringen. Je leert hiervan en soms leer je nog leuke mensen kennen. Door een auditie geef je je eigen visitekaartje en zeker wanneer mensen positief zijn vind ik het geweldig om te doen, of ik het dan uit eindelijk mag doen maakt mij helemaal niks uit. Helaas mocht ik het niet doen, maar ik ben blij met de ervaring vooral omdat het team van Elskes Kast casting bureau zo ontzettend leuk en lief is. Wil je weten hoe deze dag verliep, je kunt het donderdag lezen. 

Naast al deze mooie ervaringen ben ik ook de lieve mensen om me heen heel dankbaar voor alles, het was niet op elk moment een makkelijk jaar vooral aan het begin van het jaar niet en er zijn zo veel lieve mensen om mij heen die mij geholpen hebben, ik kan wel iedereen gaan opnoemen maar dan ben ik nog een uur bezig. Toch wil ik een paar namen wel noemen - Mama, oma, opa, Mike, Patty, en Gabriēlla, thanks for everything! <3

Ik wil iedereen alvast een heel gelukkig nieuwjaar wensen en een hele fijne avond.


Wat is jouw hoogte punt van 2014? 
Liefs, Renee


10 opmerkingen

 1. Wat een mooie hoogte punten in 2014. Wat fijn dat je moeder je zo steunt om voor een aantal maanden naar New York te gaan. Jij ook hele fijne jaarwisseling en laat 2015 weer een mooi jaar voor je worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is super fijn en ben ik haar ook super dankbaar voor. Jij ook lieve Lonneke! X

   Verwijderen
 2. Mooie hoogtepunten lieverd! Een hele fijne jaarwisseling <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie hoogtepunten! Echt onwijs gaaf dat je in 2016 9 maanden naar NY gaat, ben nual jaloers wist je dat haha! En wat grappig dat je ook in juli bent begonnen met bloggen, the same here! En ook dat je vlak daarvoor je rijbewijs hebt gehaald haha, nogmaals; the same here! :') Ik hoop dat 2015 net zo'n mooi jaar voor je mag worden, een hele fijne jaarwisseling! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dankjewel, haha wauw wat toevallig. Super leuk! Ik hoop dat 2015 een prachtig jaar voor je wordt! X

   Verwijderen
 4. Wat een mooie hoogtepunten Renee! Leuk om te lezen! Hele fijne jaarwisseling!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat lief Denise. Ja jij ook een hele fijne jaarwisseling. X

   Verwijderen
 5. Wauw wat een geweldige hoogtepunten! Ik ben erg benieuwd naar alle voorbereidingen voor Amerika. Voor nu een geweldige jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dankjewel! Hihi ik zelf ook, ja jij ook! X

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.