4 DAYS BEFORE CHRISTMAS | MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE

zondag 21 december 2014


Vandaag weer een mijn week in een lijstje, het is even geleden. Omdat ik nu days before christmas blog over van alles over kerst besloot ik deze mijn week in een lijstje zo veel mogelijk kerst gerelateerd te doen. Even een fotootje met mijn lieve broertje en een ordinaire duckface van mij omdat het bijna kerst is.


Gedaan - Optredens en ik ben naar de kerstmarkt geweest wat jullie vast niet is ontgaan. Ik doe een theater opleiding en heb veel projecten lopen, twee zijn er nu - gelukkig - af. De christmas carols - vier verschillende theater voorstellingen over kerst vanuit improvisatie - en een theaterstuk voor serious request tijdens het benefiet diner op onze school met allemaal chique directeuren. Was leuk om te doen maar zo druk. De kerstmarkt was super leuk samen met Rebecca, Eilish en Sharmaine. Ik heb zo hard gelachen met hun, wauw. Je kunt mijn artikel er hier over lezen. Ook beet ik op mijn tong, niet echt interessant om te weten maar toch.

Gekocht - Voor kerst heb ik samen met mijn broertje een tafel bij ikea gekocht voor mijn moeder. Verder heb ik mega veel gekocht in Oberhausen. Ik heb de beste budget nagellak gekocht, na de kerst blogs komt daar een artikel over, wauw de nagellak is perfect.

Gedacht - Ik was ergens en daar lagen allemaal zitzakken op de grond, ik wil echt eens in een kamer liggen met allemaal zitzakken. Wow, dat lijkt mij zo zo fijn!

Gekregen - Een mega leuk kerstpakket van het bedrijf waar ik vrijwilligerswerk doe, dankjewel lieve Dijmphna voor dit leuke pakket. Allemaal lekkere dingen voor bij de kerst, hmm, een kerstpakket van mijn werk met allemaal lekkere dingetjes & een lief pakketje omdat het mijn laatste werkdag was.  Ook kreeg ik van mijn lieve regisseur Hanna een roos na de voorstelling, zo lief en onverwacht. Terwijl ik Hanna haar moeder nog langs zag komen om iets te brengen en ik had niks door.

Gegeten - Chocolaatjes uit mijn kerstpakket, wauw!

Gelezen - Helemaal niks behalve blogs - als ik er tijd voor had -. Ik heb het gewoon TE druk voor het lezen van boeken, misschien dat ik het in de vakantie ga oppakken maar ga niks beloven aan mezelf want als ik het niet doe, doe ik het niet haha.

Gezien - De film Annie, de nieuwe variant. I looooove it. Echt een aanrader als je van de Annie film houdt of muziek films. The voice of Holland en jaaaa O'G3NE heeft gewonnen, woehoe!

Gehoord - Gisteren was mijn laatste werkdag, super jammer. Ik vond het zo fijn om in de supermarkt te werken - op 5 minuten afstand van mijn huis -, super fijne collega's en de sfeer was altijd super fijn.

Gepland - Niks bijzonders, lekker vakantie. Ik ga sporten met mijn broertje, hopen dat het lukt. Ik heb besloten om te gaan sporten, poging 1. Maandag moet ik nog een keer in Haarlem het stuk voor serious request doen en ik ga shoppen met mijn broertje en moeder in Haarlem en even kijken bij het glazenhuis. Aangezien morgen mijn laatste werkdag is hoef ik lekker niet te werken, ook al vind ik dat wel jammer.

Heb je al leuke kerst cadeau's gekocht?
Liefs, Renee

4 opmerkingen

 1. Ik moet nog 1 cadeautje kopen en dan heb ik alles binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo fijn als je alle cadeau hebt, fijne kerst meis!

   Verwijderen
 2. Ik vind het altijd zo lastig om leuke kerstcadeautjes te kopen! Gelukkig ga ik dinsdag shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, dat is vandaag! Veel plezier, ik vind het altijd zo zo leuk om kerst cadeau's te kopen!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.