9 DAYS BEFORE CHRISTMAS || KERSTMARKT MET LIEVE BLOGGERS

dinsdag 16 december 2014


De kerst artikelen schieten voorbij, wie ben ik dan om achter te blijven. Vanaf vandaag komt er elke dag een kerst gerelateerd artikel op mijn blog. Hoe kun je dat goed beginnen? Met mijn vlog van een dagje kerstmarkt in Oberhausen met hele lieve leuke bloggers. Het was allemaal begonnen met een foto die Rebecca op haar instagram plaatsten. Op dit foto reageerde een paar meiden dat ze ook naar een kerstmarkt wilde, één daarvan was ik. Na veel plannen en chaotische gesprekken in een groepsapp stonden Rebecca, Eilish, Sharmaine en ik in Oberhausen.

Zo fijn en bijzonder hoe veel plezier je met meiden kunt hebben die je nog geen uur persoonlijk kent. Het gevoel alsof ik hun al jaren kende, bijzonder. Het was zo gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Omdat ik niet de beste vlogger ben heb ik besloten foto's te plaatsen en een vlog, maar hey ik vergeef het mezelf want het is het eerste filmpje dat ik nu maak.

FOTO'S
VLOGGGIE

Af en toe voel ik mij een beetje een idioot, maar hey zo ben ik. Hier is mijn vlog. Ook al heb ik geleerd nooit een excuus te geven voordat je iets gezien hebt, bij deze toch even sorry. Het was mij eerste keer filmen en dat merk je vast en zeker.


Ik heb genoten en de kerstmarkt is zeker een aanrader, lieve girls bedankt voor alles! 

Liefs, Renee

16 opmerkingen

 1. Wat een gezelligheid!
  Ik ben pas naar Münster geweest, maar qua shoppen was Centro vast en zeker tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha zo'n leuke vlog. Jullie hebben er allemaal iets leuks van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhw Renee je bent echt zo gezellig leuk! Echt al zin in volgend jaar hahah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa volgend jaar weer, doen we! Hahah was zoo leuk met jou Rebecca! <3

   Verwijderen
 4. Dat ziet er echt heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Ziet er heel gezellig uit:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.