KERSTCADEAU'S | KLEURBOEK EN RINGEN

zaterdag 27 december 2014


Toen was de kerst alweer voorbij, snel snel snel. Hoe was je kerst? Mijn  kerst was niet zo uitgebreid, ik heb zelfs huiswerk gemaakt omdat ik weer eens alles last minute deed. Ondanks dat ik geen cadeau's zou krijgen omdat ik mijn telefoon al had gehad is mijn moeder - ehm ik bedoel de kerstman - weer veel te lief en kreeg ik toch een aantal cadeau's, super lief en ik ben met elk cadeau super blij - ik heb ze stiekem zelf uitgekozen -. Mijn broertje niet te vergeten die stiekem een cadeau voor mij en voor mijn moeder heeft gekocht, wat wij niet wisten tot dat wij de cadeau's gingen uitpakken.


Hier zie je dus al mijn cadeau's, behalve het kerstboom schaaltje die komt uit mijn kerstpakket. Ook een soort cadeau dus. Ik heb vijf ringen gekregen van mijn moeder waaronder één Zinzi ring, ik ga ze nu niet laten zien maar volgende week komt er een artikel online met mijn sieraden die ik nieuw heb. Ik heb ook een volwassenen kleurboek gekregen die ik al een tijdje wilde, thank you mommy. De Palmolive douche spul met de geur honing, heeerlijk. Dan als laatst en geur kaars, dank je wel lief broertje voor deze lekkere geur kaars met de geur granaatappel.

Heb jij een cadeau gehad?
Liefs, Renee

22 opmerkingen

 1. In dat kleurnoek heb ik vandaag nog getekend haha! En ik heb een hoop cadeaus gehad, ga er een video van maken denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik zag vandaag er een foto van inderdaad, super leuk! Oeh leuk idee!

   Verwijderen
 2. wat een super leuke cadeautjes ! die kleurboek heb ik ook heerlijk om af en toe is te kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA, ik vind kleuren zo leuk. Blij dat dit boek bestaat!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke cadeautjes! Die kaars lijkt me erg lekker en die ringen zijn super mooi! Zijn het setjes of allemaal aparte ringen? Ze zijn iig erg leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kaars ruikt heerlijk, hopen dat die ook heerlijk ruikt als ik 'm aansteek. Er zitten twee dezelfde tussen en één ring is drie in één, dan nog twee andere dus eigenlijk vier verschillende.

   Verwijderen
 4. Wat heb je een leuke cadeaus gehad! Dat kleurboek is echt zooo tof, ik heb daar ook één van. Het enige probleem is wel dat je er enigszins geduld voor moet hebben, haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat is sowieso een probleem. Renee en geduld. Leuk dat je er ook eentje hebt!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Vooral het kleurboek hih.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat een leuke cadeautjes :D
  Ik ben ook weer lekker verwend dit jaar hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat heb je leuke cadeaus gekregen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je leuke cadeautjes gekregen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n kleurboek voor volwassenen is echt te leuk, perfect voor een namiddagje ontspannen. ;-)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er ook super blij mee, super goedkoop van de action! X

   Verwijderen
 10. leuk zeg! zo een kleurboek heb ik ook, moet er nog mee beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kleurboek is zoo leuk, ik ben er wel in begonnen maar ik heb geen concentratie om één tekening af te maken haha.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.