MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE | ETEN, GEUR KAARS EN KERSTBALLEN

woensdag 3 december 2014


Deze week was redelijk druk, ik probeer van alles wat een foto te maken. Dit lukt mij redelijk, het valt mij alleen op dat ik van alleen maar eten foto's maak, of ten minste ik maak van al mijn eten foto's en de rest vergeet ik snel. Ik laat jullie een nieuwe geur kaars zien, iets over kerstballen en - heel verrassend - veel eten. x Samen met mijn oma ging ik naar the night of the proms, dit was tijdens de Sligro dagen, samen met mijn oma ging ik naar Ahoy Rotterdam. Eerst mochten we daar eten, heel veel verschillende kleine hapjes. Voor iedereen was er wel wat. Daarna gingen we naar the night of the proms - het concert -, met Cee Lo Green, Katie Melua en meer artiesten die ik niet kende. Het orkest was mega goed en de combinatie van klassiek en pop was prachtig. 


x Cee Lo Green in zijn glitter pak, het pak was heel gek. Hij had een zwart pak aan en daar overheen was een soort van glitter pak gedaan, je zag aan de zijkanten nog zijn zwarte pak. Alsof het pak stuk was en de randen niet meer vast zatten. Heel gek. x Voor het concert konden we eten, wat je ziet is een wijnbar met op het dak - soort van dak - een fontein, mega gaaf! 

x Mijn mooie drinken wat ik blijkbaar belangrijk genoeg vond om op de foto te zetten. Ik vertelde laatst in een artikel dat ik het verschil tussen pepsi en coca cola niet proefde. Vanaf nu veranderd mijn mening, wat is pepsi een cola met veel te veel suiker. Deze cola smaakte gewoon naar suiker. Waarom de verpakking groen is van deze cola, omdat er 30% minder suiker in zit, ik geloof er niks van 38 gram suiker voor een half liter flesje vind ik behoorlijk veel suiker. Ik drink eigenlijk nooit cola, ja af en toe een blikje coca cola zero maar deze cola kregen we in onze goodiebag bij the night of the proms. Stomme pepsi. x Op school zijn we aan het repeteren voor een voorstelling, wij stopte eerder en zijn toen met ons groepje naar het koffietentje tegenover onze school gegaan, ik hou zo van munt thee. x Red Bull, af en toe kan ik daar echt van genieten. Bij the night of the proms was dit zo'n moment. 

x Vorige week maandag - als ik het goed heb - was er bij max een fragment over the sound of music de musical. De cast was daar ook en zong een lied, aangezien ik op school zit tot laat kon ik dit niet zien. Ik hoorde dat Manou haar groepje bij de tv opnames was en moest het daarom terug kijken, wat ben ik trots op Manou! x Deze lamp hing in Ahoy, i love it! 

x Op school zijn wij al redelijk lang aan het repeteren voor een kerst voorstelling, tot vorige week ging het prima. Iemand uit ons groepje nam extra kerst versiering mee, met glazen kerstballen. Super leuk en mooi maar het feit dat je het verschil niet zo goed ziet tussen plastic en glazen kerstballen is nogal een probleem aangezien wij er mee gooien. Eind resultaat vier kerstballen zijn kapot, de schoonmaakster vond ons erg leuk, net zoals de balletklas na ons. x Op het station was een nieuw winkeltje waar ze zuurstokken verkopen, samen met Gabriëlla nam ik een kijkje en kocht ik een cola zuurstof. x Tot op dit moment heb ik er eigenlijk helemaal niet over na gedacht dat je niet kunt lezen wat er staat in deze strip maar er staat dit - foto 1; de eerste pepernoot van het jaar. foto 3; zo lekker met een huilend gezichtje. Precies dit ben ik, tot redelijk eind november heb ik mij in kunnen houden om geen pepernoten te eten, normaal wanneer ze in de winkel liggen kocht ik ze meteen. Dit jaar heb ik er redelijk goed vanaf kunnen blijven, tot het moment dat ik mijn eerste pepernoot - kruidnoot, ik weet het - at. Vanaf dat moment kon ik er niet meer afblijven. 

x Een spontane actie, ik ging naar de ikea en ik nam mee in de auto - een lolly - die ik mega gek vast hou - en chocolade. Natuurlijk moest dat op de foto, waarom begrijp ik nog steeds niet. Ik deel blijkbaar graag wat ik eet. x Eerlijk is eerlijk, ik zou niks maar dan ook echt niks kopen. JA totdat ik een geurkaars van koekjes zag. Hup hup, mee naar huis. Hij ruikt heerlijk, binnenkort komt er een artikel over als ik er goede foto's van kan maken. 

x Ik hou ervan om bij de Ikea te eten, en tadaaaa. Hallo kip saté en patatjes, heel verrassend ik nam er een flesje green ice tea bij. De hemel! x Mijn lieve, leuke, gezellige kleinere - qua lengte groter -broertje hard op zoek naar een bureau. 

x Dan kom je thuis van een leuke dag Ikea, je broertje heeft een nieuw bureau en dat wilt je moeder op dat moment even in elkaar zetten. Eerst wilde ik niet helpen, ik dacht doei dat bureau is niet van mij. Uiteindelijk besloot ik mijn moeder te helpen omdat ze het niet alleen kan - het was best een pittig bureau -, twee uur later stond er een bureau. x Door het bureau van mijn broertje konden wij niet meer met de auto terug, hallo trein. Wachten in de regen en kou in een dun jasje, slim slim - ik had het kunnen verwachten en toch doe ik een dun jasje aan -. Ik belde mama om te vragen of ze chocolademelk wilde kopen, hallo warme chocolademelk met hazelnoot en slagroom. Mmmm. x Mama haar lekkerste broodje ei, zo zo zo lekker. Zo ziet het er niet bijzonder uit maar dit kan ik elke dag eten. 

x JAAAAA, ik kan ook nog gezond eten hoor. Pink lady appel, de heerlijkste van alle appels. x Bloggen, bloggen, bloggen, ik vind dat zo heerlijk om te doen als ik in bed lig. x Renee, waarom maak je een foto van je fles water? Nou ik was mijn water vergeten en moest naar de supermarkt om een fles water te kopen, ik wilde heel graag met jullie delen hoe mooi ik deze waterfles vind. Veel beter dan zo'n spa flesje waar ik het water niet eens lekker van vind dus altijd leeg gooi en koop om het fles. Oh oh oh, water verspilling - sorry mama! -. Zo dit waren de foto's van deze week.

Maak je ook foto's van je eten?
Liefs, Renee

10 opmerkingen

 1. Leuke foto's hoor, en ik krijg helemaal honger van die patat-foto, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je oma!? Jeetje wat ziet ze er onwijs goed uit!
  Voor een geurkaars met koekjes geur mag je best een uitzondering maken hoor ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja dat is mijn oma! Vond ik ook, zo heeeerlijk!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke foto's! En ik krijg ook gewoon honger van dat bord met patat haha! Wat betreft die waterfles geef ik je helemaal gelijk haha! Ik gooi ook regelmatig een fles leeg om gewoon het flesje te hebben ipv het water, ik vind dat ze ook gewoon lege flesjes zouden moeten verkopen.. Vind je ook niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik een goed idee, lege flesjes verkopen. Hahah, sorry was niet de bedoel. Dankjewel Bianca!

   Verwijderen
 4. I told ya, je proeft het wel he, pepsi! Ik vind pepsi echt niet lekker haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.