MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | KERST, BEZOEK EN SNEEUW

zondag 28 december 2014


Mijn mooie derde exemplaar van een fotohokje foto, het is ook meteen één van de charmantste - NOT. Één van mijn doelen op mijn 101 doelenlijst is in tien verschillende fotohokjes een foto maken, dit is mijn derde en stiekem vind ik dit heel leuk om te doen. Hier lees je niks over in mijn artikel vandaag maar ik vond de foto gewoon erg leuk, vandaag in mijn week in een lijstje kun je veel lezen over de kerst, er slaapt een vriendin van mijn moeder hier met de mooiste opmerkingen en ik deel er één met jullie. 


Gedaan - Kerst gevierd, bij mijn opi en omi gegeten met de mini familie. Mijn oom, zijn vriendin, de twee kinderen - mijn neefje en de zoon van mijn ooms vriendin -, mijn moeder, broertje, opi en omi. We waren met negen personen en oh oh oh omi had mega veel gekookt. Het was heerlijk, er was voor iedereen wel iets. Ze heeft uren in de keuken gestaan, omi je bent een topper - ik weet dat je dit leest, haha -. De dag daarna was er een vriendin van mijn moeder bij ons en hebben we relaxed gegourmet. In de avond speelde we party en co, ik heb zo gelachen om de opmerkingen van die vriendin van mijn moeder. Van welk merk is je apple iphone, dit was één van de vele opmerkingen. Haha, verder is het een leuk mens.

Gekocht - Een mega mooie armband voor mezelf, deze zie je dinsdag in een artikel over mijn nieuwe sieraden. Ook heb ik maandag in Haarlem een vest, broek en jasje gekocht.

Gedacht - Oké ik heb even hele goede tips nodig, ik zit erover na te denken om over te gaan naar Wordpress, maar wat zijn daar mijn voordelen van en moet ik daar echt een design kopen om er iets mee te kunnen en hoe zit het dan met een eigen domein. Is er iemand die mijn kan helpen, ik heb hier echt hulp voor nodig. Ik en dit soort dingen op het internet is geen goede combinatie.

Gekregen - Lieve kerstcadeau's van mijn moeder en broertje, ik heb er hier een kort artikel over geschreven.

Gegeten - TE VEEL, met kerst eet ik altijd veel te veel en als je omi dan zo lekker kookt en dan nog mega veel, oh oh oh en dan het goede aan dit nieuws, ik ben niet aangekomen - YESS!

Gelezen - blogs blogs blogs blogs, ik geniet ervan om nu allemaal blogs te lezen.

Gezien - Het glazen huis, maandag voor en na een optreden voor Serious Request zijn we even bij het glazen huis geweest, voor het optreden omdat ik het ooit in mijn leven wilde zien - dat strepen we van mijn lijstje af - en daarna omdat wij geld dat we met onze voorstelling hebben opgehaald gingen inleveren.

Gehoord - Regen, wind, regen, wind en meer niet. Waar is mijn sneeuw, ja het sneeuwt hier wel maar blijft niet liggen. Ik wil ook zo'n mooi wit uitzicht, al die instagram foto's van het prachtige sneeuwig uitzicht. Ik dacht yes - ik kijk naar buiten en ik ging snel weer liggen, hier ligt geen sneeuw, stom stom stom.

Gepland - Slapen, slapen en nog meer slapen, ik heb vakantie en ik merk dat ik heel erg moe ben. Het liefst ga ik al om negen uur naar bed maar ik vind dat echt te vroeg. Verder ga ik nog op verjaardag bij mijn oom - stiekem de oom van me moeder maar ik noem hem ook oom - en ik wil naar Amsterdam om een nieuwe bril te kopen maar ik weet niet of dat het gaat worden.

Heb jij nog plannen deze vakantie?
Liefs, Renee

8 opmerkingen

 1. Wat een leuk idee van je om in verschillende fotohokjes foto's te maken, ze zijn leuk! Wat lief dat je Omi zo heerlijk en uitgebreid voor jullie heeft gekookt. Ik hoop dat je goed bij kan slapen en uitrusten deze vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa het is ook heel leuk om te doen! Jaaa mijn lieve omi is geweldig. Ik hoop het ook, dankjewel Lonneke!

   Verwijderen
 2. Klinkt erg leuk! Kerstvakantie en eten is zoo'n slechte combi haha! Erg knap dat je niets bent aangekomen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik zelf ook heel knap, haha ja de slechtste combinatie die in het leven bestaat.

   Verwijderen
 3. Wordpress is heel fijn! Ik heb nu nog gewoon een gratis thema, zijn genoeg leuke! Al wil ik wel snel over naar een andere, maar toch! Qua overzetten weet ik natuurlijk niet, want ik begon al met Wordpress!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh Eilish ik twijfel zo erg, bedankt voor het delen van je mening!

   Verwijderen
 4. 'Van welk merk is je iphone?' Hahaha geweldig!
  Ik was ook bij het Glazen Huis geweest, heel leuk om er eens geweest te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja ik kwam niet meer bij. Oeh leuk, ik las het net op je blog ja!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.