MONDAY TALK | DE DECEMBER MAAND

maandag 8 december 2014Bijna is 2014 voorbij maar eerst ben ik nog jarig, ga ik naar Duitsland, heb ik voorstellingen met school, is het Kerst en dan eindelijk de dag dat je met de mensen van wie je houdt het nieuwe jaar in gaat. Ja dan is het 2015 en moet je weer een heel jaar voordat het 2016 wordt. Ik hoor mezelf nog zo zeggen, een jaar is lang. Nou de tijd gaat mega snel, week één van december is alweer voorbij.Doordat ik ziek ben heb ik donderdag en vrijdag niks geplaatst, helaas. Deze dagen had ik nog niet geschreven en zijn daardoor ook niet gekomen. De rest van deze maand probeer ik een paar Kerst artikelen te schrijven, ik ben jarig dus natuurlijk komt er in die richting ook iets online en misschien wel iets waar ik het meest zin in heb - Oberhausen met de leukste en liefste bloggers Rebecca, Sharmaine en Eilish, als je op hun naam klikt kom je op hun blog maar ik denk dat jullie ze allemaal wel kennen. Verder ben ik op school druk bezig met repeteren voor een Kerst voorstelling en een optreden voor Serious Request waar ik beide heel veel zin in heb.

Ik ben nog steeds niet beter en ben al een week ziek, jakkie ik ben er helemaal klaar mee. Helaas ben ik elk jaar rond deze tijd ziek. Mijn moeder denkt dat het komt door het weer. Maar goed, verder gaat alles prima. Ik baal een beetje van het licht dat niet zo goed helpt bij het maken van foto's.

Kerst, ik heb er zo veel zin in! Ik zie bij iedereen al foto's van een kerstboom, helaas staat die nog niet bij ons omdat ik jarig ben. De kerstboom komt bij ons altijd na mijn verjaardag. Kerst vind ik sowieso het leukste en gezelligste aan december. Kerst staat voor mij voor warmte, gezelligheid, liefde, vakantie, familie en warme chocolademelk. Normaal werk ik heel veel in mijn vakanties, deze vakantie niet omdat ik helaas mijn baan kwijt ben - iets met een vastcontract -.

De rest van december laat ik lekker op mijn afkomen en ik ga ervan geniet. Waar kijk jij naar uit? 


Liefs, Renee

8 opmerkingen

 1. Wat balen dat je je nog steeds ziek voelt.. Ik heb ook ontzettend veel last van het licht, verschrikkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, lieve Renee. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award op mijn blog, ik zou het leuk vinden als je er even naar zou willen kijken!

  Liefs,
  Kimmsanity ~ http://www.porcelainskulls.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap lief meisje! <3 Ik zie jou vrijdaaaag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat balen zeg, dat je je nog steeds niet top voelt.. Het jaar gaat inderdaad erg snel, voor je het weet tellen we december 2015 alweer af.. Nog eventjes genieten van de feestdagen, heel veel beterschap! xo

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.